Ολυμπιακός: «Πρόστιμο 500 ευρώ σε όποιον βρεθεί στο γήπεδο από την αστυνομία με εισιτήριο άλλου»

07 Μαρτίου 2024 15:43

Με σύνθημα «όποιος αγαπάει τον Ολυμπιακό δεν τον πληγώνει», η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ κρούει τον κώδωνα του κινδύνου ενόψει της αποψινής αναμέτρησης με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ για το Europa Conference League.

Οι Πειραιώτες υπενθυμίζουν τα νέα μέτρα της κυβέρνησης, τονίζοντας ότι δεν επιτρέπεται η χρήση λέιζερ, όπως και οι ρίψεις πυρσών, φωτοβολίδων, κροτίδων, βεγγαλικών και πυροτεχνημάτων, καπνογόνων και κ.ο.κ.

Tην ίδια ώρα, επισημαίνεται ότι όποιος οπαδός προσπαθήσει να εισέλθει σε γήπεδο με εισιτήριο άλλου προσώπου, αφενός θα του απαγορευθεί η είσοδος, αφετέρου θα του επιβληθεί πρόστιμο 500 ευρώ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:
«Όποιος αγαπάει τον Ολυμπιακό δεν τον πληγώνει. Σύμφωνα με τους νόμους της πολιτείας που ισχύουν πλέον:

Δεν επιτρέπεται η χρήση λέιζερ, οι ρίψεις πυρσών, φωτοβολίδων, κροτίδων, βεγγαλικών, πυροτεχνημάτων, καπνογόνων και οποιασδήποτε γενικώς εύφλεκτης ύλης.
Δεν επιτρέπεται η είσοδος θεατών ή άλλων μη διαπιστευμένων προσώπων εντός του αγωνιστικού και του χώρου των αποδυτηρίων πριν, κατά τη διάρκεια αλλά και μετά τη λήξη του αγώνα, για οποιοδήποτε λόγο.
Δεν επιτρέπεται η ανάρτηση πανό ή άλλων επιγραφών πολιτικού, θρησκευτικού ή ιδεολογικού χαρακτήρα, με περιεχόμενο υβριστικό, ρατσιστικό ή σεξιστικό.
Η είσοδος στο γήπεδο θα επιτρέπεται αποκλειστικά και μόνο με ονομαστικά εισιτήρια: Ακόμα και για τα παιδιά (κάθε ηλικίας). Όσοι βρεθούν από την αστυνομία χωρίς ονομαστικό εισιτήριο ή με εισιτήριο που ανήκε σε άλλο πρόσωπο θα του απαγορευθεί η είσοδος στο γήπεδο και θα τιμωρηθεί με πρόστιμο 500 ευρώ».

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos