Μανώλης Μαυρομμάτης: Σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο μαζί με τη σύζυγό του

19 Μαρτίου 2024 17:37

Σε υποστήριξη αναπνευστικής λειτουργίας χρειάστηκε να μπει και πάλι ο πρώην ευρωβουλευτής και δημοσιογράφος Μανώλης Μαυρομμάτης που νοσηλεύεται διασωληνωμένος μετά τη φωτιά που ξέσπασε στο σπίτι του στις 18 Φεβρουαρίου.

Ένα μήνα νοσηλείας στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» συμπληρώνει τόσο εκείνος όσο και η σύζυγός του, μετά τα εγκαύματα που υπέστησαν από την πυρκαγιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Μαυρομμάτης έχει υποβληθεί σε τραχειοστομία όπως προβλέπεται μετά το πρώτο δεκαήμερο της νοσηλείας στην εντατική.

Γίνονται συνεχώς προσπάθειες αποσωλήνωσης, ωστόσο δεν είναι επιτυχείς, γιατί ο ασθενής δεν έχει σταθερή αναπνευστική κατάσταση και χρειάζεται να μπει και πάλι σε υποστήριξη της αναπνευστικής του λειτουργίας.

Δύσκολη χαρακτηρίζεται ακόμη και η κατάσταση της Ρένας Μαυρομμάτη, η οποία εξαρχής είχε διαγνωστεί με βαρύτερα εγκαύματα. Η ασθενής υποβάλλεται συνέχεια σε χειρουργικές επεμβάσεις για να αντιμετωπιστούν τα σοβαρά δερματικά και αναπνευστικά εγκαύματα.

Οι θεράποντες γιατροί είναι συγκρατημένοι στις εκτιμήσεις τους, αναφέροντας ότι θα συνεχιστεί η νοσηλεία τους στη ΜΕΘ.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos