300x250 eautos 1

  • ΑΡΧΙΚΗ
    • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
    • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
    • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΡΟΗ
  • ΠΑΡΟΣ - ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
    • ΕΠΩΝΥΜΩΣ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
    • ΧΑΡΤΗΣ ΠΛΟΙΩΝ
    • ΧΑΡΤΗΣ ΑΕΡΟΠΛΑΝΩΝ
    • ΚΑΙΡΟΣ - ΠΡΟΓΝΩΣΗ
  • ΚΥΚΛΑΔΕΣ - ΑΙΓΑΙΟ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • LIFESTYLE
    • ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
    • ΜΠΑΣΚΕΤ
    • ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ
    • ΣΤΟΙΧΗΜΑ
  • WEB TV
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ

deyap new 252

calypso new 256

Σαββατοκύριακο με 30άρια και νέα άνοδο από Δευτέρα

12 Απριλίου 2024 18:56
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
Σαββατοκύριακο με 30άρια και νέα άνοδο από Δευτέρα

test2

test2

Ζεστός θα είναι ο καιρός το Σαββατοκύριακο με τη θερμοκρασία να διατηρείται σε υψηλά- για την εποχή- επίπεδα ενώ από τις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας- σύμφωνα με εκτιμήσεις από την Τρίτη- αναμένονται νοτιάδες, αφρικανική σκόνη και βροχές.

Σχετικά με την αφρικανική σκόνη, ευνοείται η μεταφορά της- όπως επισημαίνουν οι μετεωρολόγοι- στα δυτικά και νότια από τη Δευτέρα και κυρίως Τρίτη-Τετάρτη όπου θα επικρατήσουν και οι νοτιάδες.

Τσατραφύλλιας: Πολύ ζεστό το προσεχές Σαββατοκύριακο

Σε ανάρτησή του ο Γιώργος Τσατραφύλλιας αναφέρει:

«Πολύ ζεστό αναμένεται το προσεχές Σαββατοκύριακο για τη χώρα μας με τη θερμοκρασία να φτάνει ακόμα και 9 βαθμούς πάνω από τα φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα. Μάλιστα εντυπωσιακή θα είναι η «ανωμαλία» της θερμοκρασίας (ακόμα και 15 βαθμούς πάνω από τα κανονικά επίπεδα) σε χώρες της κεντρικής Ευρώπης όπως η Γαλλία ,η Γερμανία, η Αυστρία, η Ελβετία. Χαρακτηριστικά κάποιες από τις περιοχές που ο υδράργυρος θα χτυπήσει 30άρια:

Σύμφωνα με το meteo.gr, αρχικά αναμένονται λίγες τοπικές νεφώσεις, οι οποίες από το μεσημέρι θα αυξηθούν στα ηπειρωτικά. Τοπικές βροχές και ενδεχομένως σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν το μεσημέρι και απόγευμα στα βόρεια ηπειρωτικά. Οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι σχετικά αυξημένες, κυρίως στα νότια και ανατολικά.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 10 έως 24 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Μακεδονία, στη Θράκη και στη Θεσσαλία από 13 έως 30, στην Ήπειρο από 12 έως 28, στη Στερεά και στην Πελοπόννησο από 12 έως 30, στα νησιά του Ιονίου από 13 έως 29, στα νησιά του Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου από 12 έως 29, στις Κυκλάδες από 15 έως 24, στα Δωδεκάνησα από 16 έως 24 και στην Κρήτη από 11 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 έως 6 μποφόρ και το μεσημέρι και απόγευμα στο Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο 5 έως 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ και από το πρωί έως το απόγευμα 3 έως 5 μποφόρ. Το μεσημέρι στα νότια οι άνεμοι θα φτάνουν τοπικά και τα 6 μποφόρ. Οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι σχετικά αυξημένες. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 18 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Στον νομό Θεσσαλονίκης αναμένονται τοπικές νεφώσεις ενώ το μεσημέρι και απόγευμα υπάρχει πιθανότητα τοπικών βροχών. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ όμως το μεσημέρι και απόγευμα στα δυτικά θα φτάνουν τα 4 μποφόρ. Οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι ελαφρά αυξημένες. Η θερμοκρασία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης θα κυμανθεί από 20 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Η πρόγνωση από την ΕΜΥ

Ο καιρός το Σάββατο 13 Απριλίου

Γενικά αίθριος καιρός. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις στα ηπειρωτικά και στη Μακεδονία και τη Θράκη θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία γενικά θα διατηρηθεί σε υψηλά για την εποχή επίπεδα. Θα φτάσει στα ηπειρωτικά τους 26 με 28 και κατά τόπους τους 29 βαθμούς. Στα νησιά του Ιονίου θα φτάσει τους 27 με 28 βαθμούς και στην υπόλοιπη νησιωτική χώρα τους 24 με 26 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός την Κυριακή 14 Απριλίου

Γενικά αίθριος καιρός. Πρόσκαιρες νεφώσεις θα αναπτυχθούν τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα βορειοανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 4 μποφόρ και στα ανατολικά 4 με 6 και στο Αιγαίο μέχρι 7 μποφόρ με εξασθένηση από το βράδυ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε επίπεδα υψηλότερα από τα κανονικά για την εποχή κατά 8 με 10 βαθμούς περίπου. Θα φτάσει στα ηπειρωτικά τους 29 με 30, στα νησιά του Ιονίου, τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα και τη νότια Κρήτη τους 27 με 28 και στις υπόλοιπες νησιωτικές περιοχές τους 23 με 25 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός την Δευτέρα 15 Απριλίου

Γενικά αίθριος καιρός. Από το μεσημέρι θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις, οι οποίες στα δυτικά βαθμιαία θα πυκνώσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ και τις πρωινές ώρες στο νοτιοανατολικό Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 μποφόρ. Από το μεσημέρι θα στραφούν σε νοτίων διευθύνσεων 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε πολύ υψηλά για την εποχή επίπεδα.

Ο καιρός την Τρίτη 16 Απριλίου

Αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία στην υπόλοιπη χώρα θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα σημειωθούν τοπικές βροχές κυρίως στα βορειοδυτικά. Ευνοείται η μεταφορά αφρικανικής σκόνης στα δυτικά και νότια. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 και τοπικά στα πελάγη 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση ως προς τις μέγιστες τιμές της κατά 3 με 5 βαθμούς περίπου.

Ο καιρός την Τετάρτη 17 Απριλίου

Αυξημένες νεφώσεις σε όλη τη χώρα με τοπικές βροχές. Καταιγίδες θα εκδηλωθούν στα ηπειρωτικά και πιθανόν στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου. Ευνοείται η μεταφορά αφρικανικής σκόνης στα δυτικά και νότια. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 5 με 6 μποφόρ. Στα δυτικά θα στραφούν σταδιακά από το μεσημέρι σε δυτικούς βορειοδυτικούς και θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία θα σημειώση μικρή περαιτέρω πτώση σε όλη τη χώρα.

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Εκτύπωση
  • E-mail
Tweet

Σχετικά Άρθρα

  • Άγνωστα πράγματα για τα τόσο έξυπνα αλλά παρεξηγημένα περιστέρια
  • Η νέα σημαντική αλλαγή που έρχεται σε όλα τα «έξυπνα» τηλέφωνα από τις 25 Ιουνίου
  • ΑΑΔΕ: Καλοκαίρι με drones, μυστικούς ελέγχους και «τουρίστες-εφοριακούς» για να πιαστούν στα πράσα οι φοροφυγάδες
  • Χάρις Αλεξίου στην κηδεία του Αχιλλέα Θεοφίλου: «Αγαπηθήκαμε, παντρευτήκαμε, αποκτήσαμε έναν γιο» – «Ήταν η ζωή μου», είπε ο Γιάννης Πάριος (Βίντεο)
  • Υπογραφή Σύμβασης για την Προμήθεια και Εγκατάσταση Συστήματος Data Link Services (DLS)
  • Δωρεάν προληπτικές εξετάσεις σε 7 περιοχές της χώρας – Και προγεννητικός έλεγχος χωρίς κόστος σε 4.700 εγκύους
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:
« Γλυφάδα: Αυτοκτόνησε άνδρας -...
Τα βρετανικά ΜΜΕ σχολιάζουν το... »
επιστροφή στην κορυφή

kdepap xristougenna 2020

SEAJETS Απογευματινό δρομολόγιο banner 300x250

gerolykoi poster 300x250

kdepap xristougenna 2020

kdepap xristougenna 2020

agnantio new 23

xaniotis gallika

banneraki

kdepap xristougenna 2020

react pasxa 25

cavo doro 22

kdepap xristougenna 2020

regional 23 regional 21 regional 19  

Ημερολόγιο άρθρων

« Μάιος 2025 »
Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

Logo leuko

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Δημοφιλή Νέα

Πάρος: Πωλούνται 2 αγροτεμάχια με θέα

Πάρος: Πωλούνται 2 αγροτεμάχια με θ...

24 Μαϊος 2025
Σύλληψη ημεδαπού για κακομεταχείριση ζώων στην Πάρο

Σύλληψη ημεδαπού για κακομεταχείρισ...

22 Μαϊος 2025
Νησί των Κυκλάδων στην κορυφή των δέκα κορυφαίων προορισμών της Ευρώπης για το καλοκαίρι του 2025

Νησί των Κυκλάδων στην κορυφή των δ...

20 Μαϊος 2025

Τελευταία Νέα

Final Four 2025, Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 97-93: Νίκη γοήτρου πριν από τους τελικούς

Final Four 2025, Ολυμπιακός – Παναθ...

25 Μαϊος 2025
Υποχρεωτική θα είναι η πληρωμή ενοικίου μέσω τράπεζας - Δείτε γιατί

Υποχρεωτική θα είναι η πληρωμή ενοι...

25 Μαϊος 2025
Αγώνας επιβίωσης στη Γάζα: Μάχη για να βρουν φαγητό και νερό οι Παλαιστίνιοι, ενώ το Ισραήλ συνεχίζει το σφυροκόπημα (βίντεο)

Αγώνας επιβίωσης στη Γάζα: Μάχη για...

25 Μαϊος 2025

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos

 

 

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Επωνυμία: Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Διακριτικός Τίτλος: Asknet
Τίτλος:  Psts.gr (Parianostypos.gr)
Έδρα: Ναρκίσσων 9, Ν. Ηράκλειο
Νομική Μορφή: Ατομική Επιχείρηση
ΑΦΜ: 073773093 – ΔΟΥ: Ν. Ιωνίας
Τηλ: 6945436561
Email:  [email protected] – [email protected]
Ιδιοκτήτης : Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Νόμιμος Εκπρόσωπος: Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Διευθυντής: Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Διευθυντής Σύνταξης: Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Διαχειριστής: Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Δικαιούχος Domain Name:  Αναστάσιος Σκαραμαγκάς

Goto Top
  • Διαφήμιση
  • Όροι Χρήσης / Πολιτική Απορρήτου
  • Επικοινωνία

 


Copyright © 2009 - 2025  AskNet.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο των σελίδων αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της Asknet και απαγορεύεται η αναδημοσίευσή του.

  • ΑΡΧΙΚΗ
    • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
    • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
    • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΡΟΗ
  • ΠΑΡΟΣ - ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
    • ΕΠΩΝΥΜΩΣ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
    • ΧΑΡΤΗΣ ΠΛΟΙΩΝ
    • ΧΑΡΤΗΣ ΑΕΡΟΠΛΑΝΩΝ
    • ΚΑΙΡΟΣ - ΠΡΟΓΝΩΣΗ
  • ΚΥΚΛΑΔΕΣ - ΑΙΓΑΙΟ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • LIFESTYLE
    • ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
    • ΜΠΑΣΚΕΤ
    • ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ
    • ΣΤΟΙΧΗΜΑ
  • WEB TV
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ