Οι Αλβανοί γέμισαν το κλειστό στο Γαλάτσι για τον Ράμα

12 Μαϊος 2024 12:48

Με σημαίες και λεωφορεία έφτασαν από την Αλβανία για τη φιέστα Ράμα - Πάνω από 1.000 αστυνομικοί είναι επί ποδός.

Λίγο πριν τις δώδεκα το μεσημέρι ο πρωθυπουργός της Αλβανίας Έντι Ράμα έφτασε στις ολυμπιακές εγκαταστάσεις του Γαλατσίου.

Πρόκειται για μία ιδιωτικής φύσεως επίσκεψη, για την ομιλία σε συμπατριώτες του, που ζουν στην Ελλάδα ενώ μεγάλη είναι η κινητοποίηση της Αστυνομίας για λόγους ασφαλείας. Όπως υπολογίζεται, πάνω από 1.000 αστυνομικοί είναι επί ποδός. Οπως φαίνεται και στις φωτογραφίες του Dnews.gr, το κλειστό έχει γεμίσει και έχει κοκκινίσει από τις σημαίες της Αλβανίας.

Ο ίδιος ο Ράμα, σε ανάρτησή του, έχει ξεκαθαρίσει για την επίσκεψή του στην Αθήνα την Κυριακή, ότι «δεν σχετίζεται με τα εσωτερικά θέματα της Ελλάδας, τις εκλογές για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στην Ελλάδα ή οποιεσδήποτε συγκεκριμένες αφηγήσεις που μπορεί να κεντρίσουν το ενδιαφέρον των Ελλήνων πολιτικών αλλά δεν περιλαμβάνονται στην κυβερνητική ατζέντα της Αλβανίας. Αυτή η επίσκεψη είναι μέρος μιας από καιρό προγραμματισμένης σειράς επισκέψεων σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας όπου ζει μια τεράστια κοινότητα Αλβανών, για να συνεργαστώ με τους συμπολίτες μου στο εξωτερικό και να μοιραστώ την υπερηφάνεια της Αλβανίας για αυτούς και για το Όραμα για την Αλβανία 2030. Αυτό έχει μόνο να κάνει με την επίσκεψή μου στη φίλη γείτονα Ελλάδα».

{https://www.youtube.com/watch?v=poeRpc4N8e8&t=13s}

{https://www.youtube.com/watch?v=jHS9wgBCB8A&t=11s}

Με σημαίες και λεωφορεία έφτασαν από την Αλβανία για τη φιέστα Ράμα
Κατά δεκάδες έφταναν από το πρωί οι Αλβανοί στις ολυμπιακές εγκαταστάσεις του Γαλατσίου προκειμένου να παρακολουθήσουν την ομιλία του Έντι Ράμα. Συμφωνα με τους διοργανωτές, η συμμετοχή είναι πολύ μεγάλη ενώ από χθες το βράδυ σύμφωνα τις αναρτήσεις στα social media δρομολογήθηκαν πούλμαν με 2.000 άτομα από την Αλβανία.

Στο γήπεδο κυριαρχούν οι αλβανικές σημαίες αλλά και της Ευρωπαϊκής Ένωσης και αρκετοί πολίτες προσήλθαν κρατώντας την σημαία της χώρας καταγωγής τους.

Γιατί διαμαρτυρήθηκαν πολίτες
Στο μεταξύ, «άναψαν» τα πνεύματα έξω από τον χώρο της εκδήλωσης του Έντι Ραμα όταν κάποιοι πολίτες διαμαρτυρήθηκαν ότι η αλβανική κυβέρνηση προσπαθεί να εκμεταλλευτεί μόνο πολιτικά την σημερινή συγκέντρωση. Άλλοι όμως, λένε ότι έπρεπε να βρίσκονται στη συγκέντρωση γιατί ο Ράμα είναι ο πρώτος πρωθυπουργός που μιλάει σε ομοεθνείς τους στην Ελλάδα.

{https://www.youtube.com/watch?v=2WM8CY4Ca4U&t=36s}

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos