Τατσόπουλος: Χαμός στον αέρα της εκπομπής της Καινούργιου - «Δεν μπορούμε να λέμε ό,τι μαλ... θέλουμε»

27 Μαϊος 2024 13:53

Πολύ μεγάλη ένταση υπήρξε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου με «πρωταγωνιστή» στο επεισόδιο τον Πέτρο Τατσόπουλο και τον αρχισυντάκτη της ιστοσελίδας ekklisiaonline, Ανδρέα Καραγιάννη.

Θέμα συζήτησης ήταν το «χαμένο χέρι» του Αγίου Ιωάννου του Ρώσου, ένα ζήτημα που ανέπτυξε ο κ. Καραγιάννης και έφερε την έκρηξη, αλλά και την αποχώρηση του Τατσόπουλου.

«Επειδή είμαστε σε ορθόδοξη χώρα δεν μπορούμε να λέμε όποια μ@λ@κία θέλουμε. Ακούς;» ανέφερε ο κ. Τατσόπουλος πριν αποχωρήσει. Μάλιστα, στη συνέχεια επέστρεψε και φώναζε πίσω από τις κάμερες «Αυτός ο απατεώνας που ζει από τις απάτες». Τέλος, η παρουσιάστρια, προσπάθησε να κλείσει το επεισόδιο λέγοντας «Είναι βαριές κατηγορίες. Ανδρέα Καραγιάννη ευχαριστώ για την ψυχραιμία».

Ο διάλογος:

Τατσόπουλος: Αν δεν θέλεις να με ακούς, μην με καλείς. Αυτός ο άνθρωπος βγαίνει σήμερα χωρίς να σκάει το χειλάκι του, χωρίς να γελάει και χωρίς να γελάει και κανένας από το πάνελ και μιλάει σα να είναι ανταποκριτής, σα να μας λέει μια είδηση. Μας λέει ότι ο Ιωάννης ο Ρώσος, ένας άνθρωπος που πέθανε πριν από τρεις αιώνες, το 1730, επικοινωνεί κάθε 25 χρόνια και δεν τον ενδιαφέρουν ούτε οι Παγκόσμιοι Πόλεμοι, ούτε οι καταστροφές, ούτε οι Μικρασιατικοί, τίποτα. Το μόνο που τον ενδιαφέρει κάθε 25 χρόνια είναι να επικοινωνεί με τους πιστούς του και να τους λέει να του αλλάξουν τα άμφια. Και αυτό το λέμε σε δελτίο ειδήσεων σε ευρωπαϊκή χώρα. Όχι στη Ζιμπάμπουε.

Καραγιάννης: Είναι ορθόδοξη χώρα κύριε Τατσόπουλε

Τατσόπουλος: Επειδή είναι ορθόδοξη χώρα δεν μπορούμε να λέμε όποια μ@λ@κία θέλουμε. Ακούς; Δεν μπορούμε να λέμε ό,τι μ@λ@κία θέλουμε, είμαστε στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Προσβάλλεις την νοημοσύνη των ανθρώπων. Γειά σας, φεύγω, αρκετά με την παράνοια!

Καινούργιου: Βοήθειά μας! Κύριε Τατσόπουλε δεν το καταλαβαίνω αυτό το ξέσπασμά σας. Με τον κύριο Τατσόπουλο ξαναλέω είναι ευγενέστατος, δεν έχουμε τίποτα, όλες τις απόψεις ακούμε αλλά τώρα…

Πέτρος Τατσόπουλος: Είναι τρέλα, είναι τρέλα.

Κατερίνα Καινούργιου: Δεν είναι τρέλα κι εγώ τα ίδια πιστεύω, μαζί και τόσοι τηλεθεατές.

Πέτρος Τατσόπουλος: Τους καθοδηγείτε όμως, αυτός ο απατεώνας που ζει από τις απάτες, από απάτες ζει.

Κατερίνα Καινούργιου: Είναι βαριές κατηγορίες. Ανδρέα Καραγιάννη ευχαριστώ για την ψυχραιμία.

Δείτε ολόκληρο το βίντεο:

{https://www.youtube.com/watch?v=XZu1hlCngE0&t=2s}

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos