Τραγωδία στο Άμστερνταμ: Κινητήρας αεροσκάφους «ρούφηξε» άνθρωπο μπροστά στα μάτια επιβατών

29 Μαϊος 2024 21:06

Μπροστά σε ένα τρομακτικό θέαμα βρέθηκαν επιβάτες αεροσκάφους στο αεροδρόμιο του Άμστερνταμ όταν κινητήρας αεροσκάφους «ρούφηξε» έναν άνθρωπο, ο οποίος σκοτώθηκε ακαριαία.

Το περιστατικό έγινε το μεσημέρι της Τετάρτης (29/5) σε αεροσκάφος Embraer της KLM που ήταν έτοιμο να αναχωρήσει για το Μπίλουντ της Δανίας.

Αμέσως στο σημείο έσπευσαν διασώστες, όπως αναφέρει η Sun, άλλα ήταν αργά.

Δεν είναι για την ώρα γνωστό αν επρόκειτο για επιβάτη ή εργαζόμενο στο αεροδρόμιο ή κάτω από ποιές συνθήκες έφτασε κοντά στο αεροσκάφγος που ήταν σε λειτουργία.

Το ολλανδικό δίκτυο NOS αναφέρει ότι δεν έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο αυτοκτονίας, καθώς η έρευνα για το περιστατικό βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Τα αεροσκάφη του τύπου μπορούν να μεταφέρουν 90 με 130 επιβάτες, πολλοί από τους οποίους ήταν αυτόπτες μάρτυρες του φρικτού περιστατικού.

Το αεροδρόμιο Σίπχολ επιβεβαίωσε το τραγικό περιστατικό, ενώ και η εταιρεία KLM σε ανακοίνωσή της αναφέρει ότι παρέχει φροντίδα στους επιβάτες και τους εργαζόμενους που είδαν όσα συνέβησαν.

Συμβάντα αυτού του τύπου είναι σπάνια. Τον περασμένο Ιούνιο κινητήρας αεροσκάφους της Delta στο Σαν Αντόνιο του Τέξας ρούφηξε έναν 27χρονο άνδρα, που όπως αποδείχτηκε ήθελε να αυτοκτονήσει με αυτόν τον τρόπο. Άλλο ένα περιστατικό είχε συμβεί στην Αλαμπάμα στις 31 Δεκεμβρίου 2021, όταν ένας εργαζόμενος έχασε τη ζωή του όταν βρέθηκε πολύ κοντά στον κινητήρα.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos