Χαλκίδα: Ομολόγησε ο δράστης της δολοφονίας της 63χρονης

03 Ιουνίου 2024 17:34

Ομολόγησε ο δράστης της δολοφονίας της 63χρονης στη Χαλκίδα.

Νωρίτερα, ο δράστης, ο οποίος είναι γνωστός της οικογένειας, είχε προσαχθεί από την ΕΛ.ΑΣ. και αφού ανακρίθηκε ομολόγησε την πράξη του.

Υπενθυμίζεται πως η γυναίκα είχε δεχθεί πέντε μαχαιριές. Η τραγική ιστορία άρχισε να ξετυλίγεται το απόγευμα της Παρασκευής (10/5) όταν μία οικογενειακή φίλη του θύματος κάλεσε τις Αρχές και ανέφερε πως πήγε στο σπίτι της γυναίκας και την εντόπισε νεκρή.

Στο σημείο έσπευσαν στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. και διαπίστωσαν ότι η σορός της θανούσας βρίσκονταν εντός της διώροφης μονοκατοικίας της, στη βάση εσωτερικής σκάλας, σε πρηνηδόν θέση και με εμφανή τραύμα στο κεφάλι, ενώ υπήρχε λίμνη αίματος στο σημείο.

Επιπλέον, ως διαπιστώθηκε, τα δωμάτια του 1ου ορόφου της οικίας ήταν εμφανώς αναστατωμένα, οι είσοδοι της οικίας δεν έφεραν εμφανή σημάδια παραβίασης και ήταν ανασφάλιστες, ενώ όπως κατέθεσε η κόρη και σύνοικος της θανούσας είχε αφαιρεθεί σε απροσδιόριστο χρόνο από το δωμάτιο της το χρηματικό ποσό των 7.000 ευρώ.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos