Η μεγάλη επιστροφή του Δημήτρη Κοντολάζου – Δείτε πλάνα από το video clip του νέου του τραγουδιού

04 Ιουνίου 2024 20:22

Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για τη μεγάλη επιστροφή του Δημήτρη Κοντολάζου.

Ο καταξιωμένος ερμηνευτής, ο οποίος έχει γράψει τη δική του ιστορία στον χώρο του λαϊκού τραγουδιού, είναι έτοιμος για ένα μεγάλο come-back στη δισκογραφία.

Αυτό θα γίνει μέσω της Sonar Music, από την οποία θα κυκλοφορήσει το νέο τραγούδι του αειθαλούς καλλιτέχνη.

Το νέο single του Δημήτρη Κοντολάζου θα έχει τίτλο «Ένα» και αναμένεται να προκαλέσει μεγάλη έκπληξη.

kontolazos 2

Πρόκειται για μία ρυθμική μπαλάντα με φρέσκο σύγχρονο ήχο, στην οποία θα ακούσουμε τον Δημήτρη Κοντολάζο, έτσι όπως δεν τον έχουμε ξανακούσει.

Το νέο τραγούδι του αγαπημένου καλλιτέχνη, με το οποίο εγκαινιάζεται η συνεργασία του με τη Sonar Music, έχουν γράψει ο Κωνσταντίνος Παντζής (μουσική) και ο Βασίλης Δήμας (στίχοι), ενώ θα συνοδεύεται από ένα εντυπωσιακό video clip.

Τα τελευταία χρόνια ο Δημήτρης Κοντολάζος απείχε με δική του απόφαση από τη δισκογραφία, ωστόσο η Sonar Music του έδωσε την πρόκληση για να κάνει τη μεγάλη επιστροφή.

Έτσι λοιπόν ο Δημήτρης Κοντολάζος, 51 χρόνια μετά την πρώτη του εμφάνιση στα μουσικά δρώμενα της χώρας, με την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο Φεστιβάλ Τραγουδιού Θεσσαλονίκης, επιστρέφει πιο δυνατός από ποτέ στη δισκογραφία.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos