Αγνοείται παρουσιαστής του BBC στη Σύμη -Πήγε για πεζοπορία χθες και από τότε εξαφανίστηκε

06 Ιουνίου 2024 18:15

Εξαφανίστηκε στη Σύμη διάσημος παρουσιαστής του ΒΒC – Συναγερμός για τον εντοπισμό του

Ο 67χρονος παρουσιαστής του BBC Μάικλ Μόσλεϊ, αγνοείται εδώ και περίπου 24 ώρες στη Σύμη. Η τελευταία πληροφορία που γνωρίζουμε είναι ότι ο αγνοούμενος άνδρας έκανε πεζοπορία στην παραλία του Αγ. Νικολάου.
Ο Βρετανός παρουσιαστής που εμφανιζόταν στις τηλεοπτικές εκπομπές This Morning, Τhe One Show και στο podcast για θέματα υγείας Just One Thing, παραμένει άφαντος παρά τις προσπάθειες για ένα σημάδι ζωής από αυτόν που δυστυχώς δεν είχαν μέχρι στιγμής αποτέλεσμα

.Η σύζυγός του Κλερ Μπέιλι σήμανε συναγερμό αφού δεν επέστρεψε μέχρι τις 7.30 μ.μ. και οι τοπικές αρχές άρχισαν να ερευνούν τη διαδρομή κατά τη διάρκεια της νύχτας, αλλά δεν μπόρεσαν να τον εντοπίσουν.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ., ο παρουσιαστής ήταν χθες το μεσημέρι με φιλικό ζευγάρι σε παραλία της Σύμης. Ξαφνικά είπε ότι θα φύγει και θα περπατήσει και έκτοτε αγνοείται. Οικείοι του αναφέρουν ότι δεν είχε ψυχολογικά προβλήματα, δεν λάμβανε φαρμακευτική αγωγή και γενικά δεν είχε κάτι που να τον απασχολεί. Όταν εξαφανίστηκε, δεν είχε κινητό στην κατοχή του.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, Αστυνομία και Πυροσβεστική τον ψάχνουν σε κάθε πιθανή διαδρομή. Στην ΕΛ.ΑΣ. εκτιμούν ότι ενδεχομένως να είχε κάποιο ατύχημα, μπορεί να έπεσε, να σκόνταψε, ακόμη και να τον τσίμπησε φίδι.

Από τη Ρόδο μετέβη κλιμάκιο της Πυροσβεστικής με drone, ενώ στις έρευνες θα συνδράμει και σκύλος της ΕΛ.ΑΣ., ενδεχομένως και ελικόπτερο της Πολιτικής Προστασίας. Αυτή τη στιγμή στην έρευνα για τον εντοπισμό του Βρετανού επιχειρούν πεζή 4 αστυνομικοί, 8 πυροσβέστες με drone και 8 εθελοντές.

Εκπρόσωπος Τύπου ΕΛ.ΑΣ.: Δεν υπάρχει κανένα ίχνος του
Η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ Κωνσταντία Δημογλίδου δήλωσε ότι οι συνεχιζόμενες έρευνες που ξεκίνησαν νωρίς το πρωί δεν έχουν ακόμη αποδώσει κάποιο εύρημα.

«Ήταν στην παραλία του Αγίου Νικολάου με ένα άλλο ζευγάρι όταν αποφάσισε να επιστρέψει στο σπίτι του στην περιοχή του Πεδίου της Σύμης. Ήταν γύρω στη 1.30 το μεσημέρι και ξέχασε το τηλέφωνό του στην παραλία. Οποιαδήποτε προσπάθεια εντοπισμού του δεν είχε κανένα αποτέλεσμα.

Ζητήσαμε τώρα από την Πυροσβεστική να συνδράμει στην επιχείρηση σε περίπτωση που μπορεί να γλίστρησε, να σκόνταψε, να έπεσε, ακόμη και να τον δάγκωσε φίδι, παραμένοντας κάπου τραυματισμένος. Δεν υπάρχει κανένα ίχνος του. Κανένα απολύτως, κι αυτό σημαίνει ότι, για εμάς τουλάχιστον, κάθε πιθανό σενάριο είναι ανοιχτό και διερευνάται».

Έκκληση για τον εντοπισμό του
Εν τω μεταξύ, μια ομάδα του Facebook στη Σύμη απηύθυνε έκκληση για πληροφορίες και ανέβασε μια φωτογραφία του παρουσιαστή με βερμούδα, μπλε μπλουζάκι πόλο, καπέλο του μπέιζμπολ και γυαλιά ηλίου.

Έγραψαν: «Έχετε δει αυτόν τον άνδρα; Ξεκίνησε να επιστρέψει με τα πόδια από τον Άγιο Νικόλαο περίπου στις 13.30 και δεν κατάφερε να επιστρέψει στο σπίτι του. Οι φίλοι του ανησυχούν καθώς έχουν περάσει έξι ώρες από την τελευταία φορά που τον είδαν.

Το όνομά του είναι dr Mike Mosley και είναι γνωστό πρόσωπο για πολλούς Βρετανούς, καθώς έχει εμφανιστεί στο BBC. Η Αστυνομία και η Ακτοφυλακή έχουν ενημερωθεί και η ΕΜΑΚ, η ομάδα διάσωσης του νησιού, συμμετέχει επίσης».>

iefimerida.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos