Ισθμός: Κόλαση φωτιάς, ανατράπηκε βυτιοφόρο στην Αθηνών-Κορίνθου - Κλειστές η παλαιά και η νέα εθνική οδός

07 Ιουνίου 2024 23:33

Σημειώθηκαν διαδοχικές εκρήξεις - Το βυτιοφόρο μετέφερε βενζίνη, δεν μπορεί ακόμη να προσεγγίσει η Πυροσβεστική - Δεν υπάρχουν τραυματίες, σώος ο οδηγός - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Ανατροπή βυτιοφόρου, που μετέφερε βενζίνη, σημειώθηκε την Παρασκευή (7/6) στην Αθηνών-Κορίνθου, στο 75,5ο χλμ, στο σημείο της γέφυρας του Ισθμού.

Αποτέλεσμα της ανατροπής ήταν να δημιουργηθεί μια κόλαση φωτιάς με διαδοχικές εκρήξεις.

Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής, οι οποιίες απέκλεισαν την περιοχή και σταμάτησαν την κυκλοφορία στην Εθνική Οδό.

Η αστυνομία αναφέρει ότι δεν έχει εικόνα για τραυματίες ενώ η πληροφόρηση από την πυροσβεστική είναι ότι ο οδηγός τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή του.

Στο ατύχημα δεν εμπλέκεται άλλο όχημα.

Η κυκλοφορία στο σημείο διακόπηκε και στα δύο ρεύματα. Σύμφωνα, ειδικότερα, με ενημέρωση της τροχαίας, διακοπές της κυκλοφορίας οχημάτων είναι σε ισχύ στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου και στην παλαιά Εθνική στο ύψος των Αγίων Θεοδώρων.

Ιδιαίτερα αυξημένη είναι η κίνηση στην Εθνική οδό Αθηνών Κορίνθου, καθώς η Αστυνομία προχώρησε σε διακοπή της κυκλοφορίας στο ύψος της διοδίων Ελευσίνας με αποτέλεσμα να έχουν σχηματιστεί ουρές χιλιομέτρων με ακινητοποιημένα οχήματα.

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση της Αστυνομίας σε αρκετά σημεία, τα οχήματα εκτρέπονται προς την Αθήνα.

Έχουν κινητοποιηθεί 28 πυροσβέστες με εννέα οχήματα. Γίνεται επιχείρηση διαβροχής από το πυροσβεστικό κλιμάκιο που περιμένει να εκτονωθεί η πυρκαγιά για να προσεγγίσει το σημείο. Η βενζίνη έχει χυθεί στο οδόστρωμα με αποτέλεσμα να έχει πιάσει φωτιά.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos