Coldplay: Στιγμιότυπα και ιστορίες μιας αξέχαστης βραδιάς - Απόψε το δεύτερο live στο ΟΑΚΑ

09 Ιουνίου 2024 11:35

Τα δυο κορίτσια, ο «ευγνώμων» Κρις Μάρτιν, το encore και η τρέλα στα social media σημάδεψαν το πρώτο live του διάσημου συγκροτήματος, που έβαλε «φωτιά» στο Ολυμπιακό Στάδιο

Ήταν ένα βράδυ που τα είχε όλα. Ένα supergroup που ξέρει πολύ καλά πως να κάνει ένα τεράστιο στάδιο να χοροπηδάει για δυο ώρες, πολλές στιγμές γεμάτες συναίσθημα, ένα σόου-υπερπαραγωγή και 65.000 εκστασιασμένους θεατές.

Οι Coldplay απέδειξαν περίτρανα χθες το βράδυ ότι είναι μια μπάντα για «αρένες» που ξέρει πως να ξεσηκώνει το κοινό της, περνώντας ταυτόχρονα τα περιβαλλοντικά τους μηνύματα και τις ευαισθησίες τους για έναν κόσμο που συνεχώς μεταλλάσσεται.

Με ένα αεικίνητο frontman να οργώνει την σκηνή ξεσήκωσαν το ΟΑΚΑ όταν ακριβώς στις εννιά και μισή ανέβηκαν με την κάμερα να τους ακολουθεί και τους τυχερούς θεατές να ουρλιάζουν από ανυπομονησία βλέποντας το γκρουπ στις γιγαντοοθόνες.

Τα δυο κορίτσια

Είναι γνωστό σε όλους ότι σε κάθε live τους οι Coldplay ανεβάζουν στη σκηνή κάποιον τυχερό θεατή που έχει την τύχη να τραγουδήσει με τον Κρις Μάρτιν υπό το βλέμμα δεκάδων χιλιάδων ανθρώπων που παρακολουθούν τη συναυλία τους. Χθες επέλεξε μια νεαρή κοπέλα που ανέβηκε στην σκηνή μαζί με την αδερφή της, η οποία δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της, επειδή όπως αποκάλυψε είχε μόλις βγει από το νοσοκομείο. Το ντουέτο τους ήταν από τις πιο όμορφες στιγμές μιας βραδιάς που συγκέντρωσε όχι μόνο Έλληνες αλλά και πάρα πολλούς ξένους θεατές που ήρθαν επί τούτου στην Αθήνα αυτό το ζεστό Σαββατιάτικο βράδυ του Ιούνη.

@soph.theodor Music is the answer #coldplay #coldplayconcert #coldplayathens #coldplayathens2024 #musicofthespheresworldtour #coldplaygreece #athens #greece #live #gig ♬ πρωτότυπος ήχος - soph_theodor

@thodorisliveris i think i saw you... #coldplay #athens #greece #coldplayconcert #fy ♬ πρωτότυπος ήχος - thodoris liveris

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos