Κατερίνα Στεφανίδη: Ευχαριστεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη για τα συγχαρητήρια και του ζητά να εγκρίνει την αίτηση για τιμητική ιθαγένεια στον σύζυγο και προπονητή της

15 Ιουνίου 2024 15:42

Από το 2020 η αίτηση, σύμφωνα με την Ελληνίδα πρωταθλήτρια του επί κοντώ - Νομίζω με τόσα μετάλλια το αξίζει, γράφει για τον Αμερικανό άντρα της και προπονητή της, Μίτσελ Κρίερ

Με τον δικό της τρόπο απάντησε η Κατερίνα Στεφανίδη στα συγχαρητήρια του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, για την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ανοιχτού στίβου, που διεξήχθη στη Ρώμη.

Εκφράζοντας ένα προσωπικό... παράπονο και αίτημα, η Ελληνίδα επικοντίστρια με τις αμέτρητες διακρίσεις σε παγκόσμιο επίπεδο, αφού ευχαρίστησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη μέσω Διαδικτύου, του ζήτησε να εγκρίνει την αίτηση, από το 2020, για τιμητική ιθαγένεια στον Αμερικανό σύζυγο και προπονητή της, Μίτσελ Κρίερ, «ώστε να συνεχίσουμε, όπως λέει, «απρόσκοπτα την προετοιμασία για τους ΟΑ (σ.σ. Ολυμπιακούς Αγώνες). Νομίζω με τόσα μετάλλια το αξίζει».

«Κύριε Πρωθυπουργέ αφού σας ευχαριστήσω για τις ευχές σας, θα σας παρακαλέσω να εγκρίνεται την αίτηση από το 2020 για τιμητική ιθαγένεια στον σύζυγο κ προπονητή μου, ώστε να συνεχίσουμε απρόσκοπτα την προετοιμασία για τους ΟΑ. Νομίζω με τόσα μετάλλια το αξίζει» έγραψε συγκεκριμένα στο Twitter η Ελληνίδα πρωταθλήτρια.

Η ίδια μάλιστα απαντά και σε πολλά από τα σχόλια κάτω από την ανάρτησή της, εξηγώντας για ποιον λόγο υποβάλλει το σχετικό αίτημα εκ μέρους του συζύγου της. «Ένας Αμερικανός επιτρέπεται να μείνει στην Ελλάδα μέχρι 90 μέρες και εμείς έχουμε ήδη φτάσει τις 60», ενώ μένουν άλλοι δύο μήνες, διευκρινίζει σε σχετικό ερώτημα, απαντά ότι δεν δικαιούται αυτομάτως ελληνικό διαβατήριο, αφού είναι παντρεμένοι, ενώ επίσης υπογραμμίζει ότι δεν μιλάει για working visa, αλλά για το να ζήσει ο άντρας της τέσσερις μήνες στην Ελλάδα.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos