Στην Ίο ο αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, με τις Olympians Βάσω Καραντάσιου και Κέλλυ Αραούζου, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Beach Volley

19 Ιουνίου 2024 17:06

Ο αναπληρωτής Υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, θα πραγματοποιήσει διήμερη επίσκεψη στην Ίο(20 και 21 Ιουνίου 2024), συνοδευόμενος από την τρεις φορές Olympian(2000,2004, 2008) και Παγκόσμια Πρωταθλήτρια στο Beach Volley Βάσω Καραντάσιου και την Olympian(2016) και Παγκόσμια Πρωταθλήτρια στην Κολύμβηση Ανοιχτής Θάλασσας, Κέλλυ Αραούζου.

Ο Υπουργός Αθλητισμού θα τιμήσει με την παρουσία του τους Παγκόσμιους Αγώνες beachvolley«IosFuturePro World Tour 2024», οι οποίοι τελούν υπό την Αιγίδα και την υποστήριξη του Υπουργείου Αθλητισμού.
Κατά την παραμονή του στην Ίο, ο κ. Βρούτσης θα συναντηθεί με το Δήμαρχο Ιητώνκ. Γκίκα Γκίκα, με τη νέα διοίκηση, παράγοντες, προπονητές και αθλητές του Αθλητικού Συλλόγου Ίου, καθώς και με φίλους και κατοίκους του νησιού.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos