Ύδρα: Στον εισαγγελέα σήμερα οι 13 για τη φωτιά από τα πυροτεχνήματα που έριξαν από σκάφος

23 Ιουνίου 2024 10:09

Στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά αναμένεται να οδηγηθούν σήμερα τα 13 μέλη του πληρώματος του τουριστικού σκάφους Περσεφόνη που συνελήφθησαν για τη φωτιά που προκλήθηκε σε δασική έκταση, στην περιοχή Μπίστι στην Ύδρα όταν έπεσαν πυροτεχνήματα μέσα από το σκάφος.

Τα 13 άτομα συνελήφθησαν το Σάββατο από αξιωματικούς της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού, του Πυροσβεστικού Σώματος, που ανέλαβε την έρευνα για την υπόθεση μετά την ανεύθυνη κίνηση των επιβαινόντων στο σκάφος το βράδυ της Παρασκευής.

Παράλληλα σε εξέλιξη είναι η διαδικασία κατάσχεσης του «Περσεφόνη» το οποίο είχαν ναυλώσει 17 άτομα με καταγωγή από το Καζακστάν.

Το πλοίοι Περσεφόνη

Πώς έφτασαν οι αρχές στο τουριστικό σκάφος

Η φωτιά ξέσπσε το βράδυ της Παρασκευής όταν επιβαίνοντες σε σκάφος έριξαν πυροτεχνήματα με αποτέλεσμα να εκδηλώθει πυρκαγιά σε δύσβατη περιοχή για την κατάσβεση της οποίας χρειάστηκαν ώρες προσπαθειών από την πυροσβεστική.

Όπως έγραψε το protothema.gr όταν οι επιβαίνοντες στο σκάφος αντιλήφθηκαν τι είχαν κάνει, προσπάθησαν να σβήσουν τη φωτιά και, όταν δεν τα κατάφεραν, αρκέστηκαν να ειδοποιήσουν την Πυροσβεστική και έφυγαν.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos