Κορυφώνεται η έξοδος του Ιουλίου: Γεμάτα τα πλοία με αδειούχους και τουρίστες Κύριο

20 Ιουλίου 2024 19:53

Από το ξημέρωμα του Σαββάτου η επιβατική κίνηση, αλλά και αυτή των οχημάτων, είναι ιδιαίτερα αυξημένη.

Με πολύ μεγάλες πληρότητες αναχωρούν από τα λιμάνια της Αττικής τα πλοία με τους αδειούχους του Ιουλίου, και τους τουρίστες, προς τα νησιά του Αιγαίου.

Από το ξημέρωμα του Σαββάτου η επιβατική κίνηση, αλλά και αυτή των οχημάτων, είναι ιδιαίτερα αυξημένη στο λιμάνι του Πειραιά, με τα πλοία να φεύγουν σχεδόν γεμάτα.

Είναι ενδεικτικό ότι χθες, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση του υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Παρασκευή, αναχώρησαν από τον Πειραιά 25 δρομολόγια με προορισμό τις Κυκλάδες, τα Δωδεκάνησα, αλλά και την Κρήτη, με το πρώτο πλοίο, με προορισμό τις Πάρο, Νάξο, Δονούσα, Αιγιάλη, Αστυπάλαια, να φεύγει στις 6.45 το πρωί και το τελευταίο στις 22.00 το βράδυ για τα Χανιά. Ομοίως, σήμερα, Σάββατο, από τον Πειραιά αναχώρησαν 25 δρομολόγια προς τους ίδιους προορισμούς, ενώ για αύριο, Κυριακή, έχουν προγραμματιστεί 26 δρομολόγια, από τα ξημερώματα μέχρι και το βράδυ.

Πολλά είναι και τα δρομολόγια που αναχωρούν από τα άλλα λιμάνια της Αττικής. Συγκεκριμένα, από τη Ραφήνα, χθες πραγματοποιήθηκαν 8 δρομολόγια με προορισμό τις Κυκλάδες (Άνδρο, Τήνο, Μύκονο, Πάρο, Ιο, Σαντορίνη, Νάξο), ενώ για σήμερα και αύριο έχουν προγραμματιστεί 17 δρομολόγια, από τα ξημερώματα μέχρι και το βράδυ.

Από το λιμάνι του Λαυρίου χθες έγιναν 12 αναχωρήσεις πλοίων, με προορισμό τη Τζια, την Κύθνο, τη Σέριφο, τη Σίφνο και τη Μήλο. Σήμερα, Σάββατο, και αύριο Κυριακή θα πραγματοποιηθούν 18 δρομολόγια από το λιμάνι του Λαυρίου, με τα πρώτα πλοία να αναχωρούν νωρίς το πρωί και το τελευταίο τις βραδινές ώρες.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos