Φωτιά στη Στοά του Θεάτρου “Broadway”: Καπνοί στο σημείο – 11 απεγκλωβισμοί

25 Ιουλίου 2024 12:04

Δυνάμεις της Πυροσβεστικής παραμένουν στη Στοά του Θεάτρου “Broadway” όπου ξέσπασε φωτιά. Μία γυναίκα με αναπνευστικά, συνολικά 11 απεγκλωβισμοί.

Αναστάτωση προκάλεσε τα ξημερώματα της Πέμπτης (25/07) η φωτιά που ξέσπασε στην συμβολή των οδών Αγίου Μελετίου και Πατησίων στην Κυψέλη, στον υπόγειο χώρο πενταόροφης πολυκατοικίας. Συγκεκριμένα στην στοά του κτιρίου, στο ισόγειο και στο υπόγειο στεγάζονται δύο θέατρα.

fotia2 3

Η φωτιά ξέσπασε πιθανόν από την καφετέρια του ενός θεάτρου στο υπόγειο του κτιρίου και η κατάσταση από τους καπνούς έγινε αποπνικτική για τους ενοίκους όλων των διαμερισμάτων των υπερκείμενων ορόφων.


Μία ηλικιωμένη γυναίκα που είχε βγει στο μπαλκόνι του 4ου ορόφου, απεγκλωβίστηκε από τους Πυροσβέστες και χρειάστηκε να παραληφθεί από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για την μεταφορά της σε νοσοκομείο, αφού εμφάνισε αναπνευστικά προβλήματα.

fotia3 2 640x426

Συνολικά, οι πυροσβέστες μετέφεραν 11 άτομα από την πολυκατοικία σε ασφαλές σημείο, μέχρι να ολοκληρώσουν την κατάσβεση. Από το υπόγειο ακόμη βγαίνουν καπνοί και παραμένουν πυροσβέστες στο σημείο, ενώ τα αίτια της πυρκαγιάς αναμένεται να διερευνηθούν από το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής.




Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos