Τροχαίο στη Μεσσηνία: Διπλή οικογενειακή τραγωδία - Λύγισαν οι διασώστες στη θέα των τεσσάρων νεκρών

27 Ιουλίου 2024 14:19

Ακόμα και οι διασώστες λύγισαν μπροστά στην εικόνα που αντίκρισαν όταν κλήθηκαν να συνδράμουν στο πολύνεκρο τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε χθες το μεσημέρι στην εθνική οδό Πύργου-Κυπαρισσίας, στο ύψος της Ελαίας Μεσσηνίας.Ένα βρέφος, ένα κορίτσι μόλις 12 ετών, και δύο άνδρες νεκροί, είναι ο τραγικός απολογισμός από την τρελή κούρσα της νταλίκας, που έσπειρε τον θάνατο.

troxaio_0 Troxaio_Elaia_m Troxaio_Elaia-3_2

Η εικόνα από το σημείο της τραγωδίας που θύμιζε εμπόλεμη ζώνη, συγκλόνιζε τους πάντες. Αμέσως μετά τη σφοδρότατη σύγκρουση, τα οχήματα μετατράπηκαν σε άμορφη μάζα σιδερικών. Για τουλάχιστον δυόμιση ώρες.

Ntalika

Οι πυροσβέστες και οι διασώστες του ΕΚΑΒ προσπαθούσαν να απεγκλωβίσουν όλα τα άτομα από τα οχήματα. Ο πύραρχος Αθανάσιος Κατσαφάδος, περιέγραψε όσα σοκαριστικά αντίκρισαν.«Στο πρώτο όχημα ήταν μια γυναίκα με ένα παιδί νεκρό, και στο δεύτερο όχημα, το πλακωμένο από τη νταλίκα ήταν ένας άνδρας κι ένα κορίτσι 12 ετών. Απεγκλωβίσαμε συνολικά έξι άτομα. Τα τέσσερα νεκρά. Υπήρχαν και πέντε ακόμα τραυματισμένοι οι οποίοι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία».

troxaio_messinia90

Πώς έγινε η τραγωδία

Όπως αναφέρει το patrisnews, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο οδηγός της νταλίκας που είχε κατεύθυνση προς την Κυπαρισσία, έχασε τον έλεγχο του βαρέος οχήματος, με αποτέλεσμα οι δεξιοί τροχοί να βγουν εκτός δρόμου, στο πρανές. Στην προσπάθειά του να επαναφέρει το όχημα στον δρόμο, έστριβε αριστερά το τιμόνι, με τον τράκτορα να περνά στο αντίθετο ρεύμα, να παρασύρει το πρώτο όχημα, να «διπλώνει» στη μέση και να «εγκλωβίζει» κι ένα δεύτερο όχημα.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos