«Δεν καταλαβαίνω πώς δεν έφυγε», λέει ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης όπου βρέθηκε απανθρακωμένη η γυναίκα

Η μεγάλη φωτιά στην Αττική είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της μια γυναίκα.

Η γυναίκα εργαζόταν σε βιοτεχνία στο Πάτημα Χαλανδρίου και έχασε τη ζωή της καθώς εγκλωβίστηκε στο κτίριο που κάηκε ολοσχερώς.

«Χάσαμε τη φίλη τη Νάντια, χάσαμε μια πολύ καλή φίλη και συνάδελφο», είπε στην ΕΡΤ γείτονας της επιχείρησης. Από την πλευρά του, ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης είπε «πώς δεν έφυγε, δεν μπορώ να καταλάβω. Εργαζόταν σε εμένα 20-25 χρόνια. Έχω 13-14 υπαλλήλους, είχαν σχολάσει οι περισσότεροι γιατί δεν είχε δουλειά. Και εγώ τα έχω χαμένα, δεν ξέρω τι να σας πω, και εγώ εκπλήσσομαι από ό,τι συνέβη».

Η καμένη βιοτεχνία που βρέθηκε η σορός της άτυχης γυναίκας
Σύμφωνα με πληροφορίες, η άτυχη γυναίκα, παρά τις παροτρύνσεις των συναδέλφων της να αποχωρήσει μαζί τους από το κτίριο, αρνήθηκε και παρέμεινε κλεισμένη στην τουαλέτα, όπου και βρέθηκε απανθρακωμένη.

Η καμένη βιοτεχνία που βρέθηκε η σορός της άτυχης γυναίκας
Κατά τις ίδιες πληροφορίες, είχαν δηλώσει την γυναίκα ως αγνοούμενη στο Δήμο. Δυστυχώς η έρευνα εντοπισμού της είχε τη χειρότερη κατάληξη.

apanthrakomeni xalandri1

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos