Γλυκά Νερά: 80χρονος συνελήφθη για εμπρησμό - Κατηγορείται για 4 φωτιές την ίδια ημέρα

Η σύλληψή του για εμπρησμό έγινε έπειτα από τον εντοπισμό βιντεοληπτικού υλικού.

Ένας 80χρονος συνελήφθη για εμπρησμό από πρόθεση, κατ’ εξακολούθηση, σχετικά με τέσσερις πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν στα Γλυκά Νερά, στις 11 Αυγούστου.

Συγκεκριμένα, ο 80χρονος κατηγορείται για τρεις εστίες φωτιάς που ξέσπασαν ταυτόχρονα, περίπου στις 13:30 εκείνης της ημέρας, σε απόσταση 100 μέτρων η μία από την άλλη. Επίσης, κατηγορείται για άλλη μία πυρκαγιά, που εκδηλώθηκε στις 20:30 της 11ης Αυγούστου.

Ο συλληφθείς είναι συνταξιούχος του ιδιωτικού τομέα- διατηρούσε κατάστημα- δεν έχει ιστορικό ψυχιατρικών προβλημάτων, ενώ αρνείται να μιλήσει, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ. Δεν έχει ομολογήσει τις πράξεις για τις οποίες κατηγορείται.

Στο αυτοκίνητό του, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, βρέθηκαν άδεια μπιτόνια που χρησιμοποιούνται για βενζίνη. Ο κατηγορούμενος εντοπίστηκε από βιντεοληπτικό υλικό, στο οποίο φέρεται να εμφανίζεται να κόβει ταχύτητα με το αυτοκίνητό του και να πετά φλεγόμενο αντικείμενο σε ξερά χόρτα.

Οι φωτιές, σύμφωνα με το ΑΠΕ, μπήκαν με τη ρίψη φλεγόμενου αντικείμενου (πανί ή χαρτί), ενώ στην τελευταία εστία βρέθηκε και αναπτήρας τύπου zippo (ανοιχτός).

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos