Τραυματισμός εργαζόμενου σε προβλήτα. 56χρονος κινδυνεύει να χάσει το πόδι του

Τις πρωινές ώρες χτες, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή του Κερατσινίου για τον τραυματισμό ενός 43χρονου ημεδαπού εργαζομένου, κατά τη διάρκεια εργασιών στην προβλήτα Γ2 του λιμένα ¨ΙΚΟΝΙΟ¨ του Κερατσινίου.

Συγκεκριμένα, κατά τη διαδικασία φόρτωσης ενός μεταλλικού αντικειμένου από περονοφόρο ανυψωτικό όχημα (κλάρκ) με χειριστή έναν 56χρονο ημεδαπό, σε μια ειδική επικαθήμενη νταλίκα (πλατφόρμα) που οδηγούσε ο 43χρονος, το αντικείμενο έπεσε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο 43χρονος στα δάχτυλα του δεξιού του ποδιού. Ο τραυματίας διακομίστηκε με ασθενοφόρο όχημα της Ο.Λ.Π. Α.Ε. σε ιδιωτικό νοσοκομείο, όπου παραμένει νοσηλευόμενος. Από το Β’ Λιμενικό Τμήμα Κερατσινίου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά που διενεργεί την προανάκριση, συνελήφθησαν ο 56χρονος χειριστής του κλάρκ καθώς και ο επικεφαλής της ομάδας εργασίας για παράβαση των άρθρων 28 ¨Αμέλεια¨ και 314 παρ. 1-2 ¨Σωματική βλάβη από αμέλεια¨ του Π.Κ..

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos