Δυστύχημα στο λούνα παρκ στη Χαλκιδική: Στον Άρειο Πάγο ο πατέρας του 19χρονου – «Δεν θα σταματήσω μέχρι να βγουν όλα στο φως»

Την εμπιστοσύνη του στη Δικαιοσύνη εξέφρασε ο πατέρας του 19χρονου που έχασε τη ζωή του σε παιχνίδι λούνα παρκ στη Χαλκιδική, εξερχόμενος του Αρείου Πάγου μετά τη συνάντηση που είχε με την εισαγγελέα του Ανώτατου Δικαστηρίου.

Στη δήλωσή του έκανε λόγο για ένα σάπιο σύστημα που για μερικά ευρώ σκοτώνει τα παιδιά των Ελλήνων: «Σήμερα έγινε μια προσπάθεια σε ανθρώπινο επίπεδο και σε επίπεδο διαδικασιών ώστε να ενημερώσουμε την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για το πώς εξελίσσεται ένα κομμάτι των ερευνών. Η ευαισθησία της και ο τρόπος αντιμετώπισης της Δικαιοσύνης είναι σημαντικός. Έχω εμπιστοσύνη.

Αύριο αναμένουμε τον επίσημο φορέα για τον τεχνικό έλεγχο ώστε να μπορέσουν οι δικαστές και οι εισαγγελείς να συντάξουν κατηγορητήριο… Οι πληροφορίες από τις έρευνες ντροπιάζουν τον ελληνικό λαό. Ένα σάπιο σύστημα που για 2 και 3 ευρώ σκοτώνει τα παιδιά των Ελλήνων. Δεν θα σταματήσω μέχρι να βγουν όλοι όσοι εμπλέκονται στο φως. Και εμπλέκεται πάρα πολύς κόσμος.

Τις επόμενες ημέρες θα φέρουμε ένα σύνολο από πληροφορίες για το πόσο μεγάλη είναι η διαπλοκή όχι μόνο στα λούνα παρκ αλλά και σε άλλες επιχειρήσεις… Έδωσα φάκελο στην εισαγγελέα με στοιχεία της έρευνας. Η εισαγγελέας συμπάσχει μαζί μας. Δεν υπάρχει κανείς που να έχει στηρίξει την οικογένεια μου και οι πάντες είναι εξαφανισμένοι».

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos