Άσχημο ατύχημα για Έλληνα οδηγό στο Ράλλυ Ακρόπολις -Το video της σφοδρής σύγκρουσης

Εκτός μάχης τέθηκε από την πρώτη ειδική διαδρομή του Ράλλυ Ακρόπολις ο Λάμπρος Αθανασούλας, μετά από έξοδο η οποία προκάλεσε εκτεταταμένες ζημιές στη Skoda Fabia Rally2 EVO.

Μια άτυχη στιγμή που ενδεχομένως να του στοιχίσει τη συνέχεια στο Ράλλυ Ακρόπολις είχε ο Λάμπρος Αθανασούλας στην πρώτη ειδική διαδρομή του εθνικού μας αγώνα.

Ο Αθανασούλας, έχοντας δίπλα τον πολείπηρο συνοδηγό, Νίκος Ζακχαίο, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου με αποτέλεσμα να προσκρούσει σε δέντρο με ταχύτητα.

Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που είχε ως αποτέλεσμα να αποκολληθεί ο εμπρός αριστερός τροχός και να καταρρεύσει και η πίσω ανάρτηση.

Εκτεταμμένες ζημιές υπέστη και το αμάξωμα του αγωνιστικού Skoda Fabia, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει μέχρι τώρα γνωστό αν και ο κλοβός ασφαλείας του αυτοκινήτου παρουσιάζει παραμορφώσεις καθιστώντας απαγορευτική τη συνέχιση του αγώνα από τον Έλληνα οδηγό.

Τα καλά νέα είναι τόσο ο Λάμπρος Αθανάσουλας όσο και ο Νίκος Ζακχαίος δεν υπέστησαν κάποιον σοβαρό τραυματισμό, παρά το γεγονός ότι όπως μπορεί κανείς να διαπιστώσει από το video που ακολουθεί, η σύγκρουση ήταν σφοδρή.

Οι Λάμπρος Αθανασούλας και Νίκος Ζακχαίος συμμετείχαν στο Ράλλυ Ακρόπολις με τα χρώματα της ομάδας On Sale, η οποία διατηρεί στον αγώνα δύο ακόμα πληρώματα.

carandmotor.gr

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos