Νέα Σμύρνη: Ομολόγησε η αδερφή για τη δολοφονία του 47χρονου

«Τσακωθήκαμε με τον αδερφό μου γιατί μου ζήτησε να του φέρω νερό και μου φώναξε. Πήρα το μαχαίρι τον χτύπησα, μετά το έπλυνα και το άφησα στο νεροχύτη».

Με αυτά τα λόγια και λίγο πριν τις 10 το βράδυ της Παρασκευής, η 42χρονη ομολόγησε ότι σκότωσε τον αδερφό της στη Νέα Σμύρνη.

Η 42χρονη αθλήτρια των special Olympics, ξεδίπλωσε στους αστυνομικούς τα όσα φρικτά συνέβησαν στο διαμέρισμα της οδού Παλαιολόγου στη Νέα Σμύρνη όπου ο αδερφός της, βρήκε τραγικό θάνατο από το ίδιο της το χέρι.

Η γυναίκα που έχει διαγνωστεί με 68% νοητική υστέρηση, σε μία, όπως χαρακτηριστικά, λένε οι αστυνομικοί από τις αναλαμπές που είχε χθες το βραδύ, μίλησε και τους είπε τι ακριβώς είχε κάνει.

Βέβαια, αν και η συγκεκριμένη παραδοχή τυπικά θεωρείται ομολογία, οι αστυνομικοί τη συμπεριέλαβαν στο φάκελο της δικογραφίας και έκλεισαν την υπόθεση με το θρίλερ της Νέας Σμύρνης.

Όπως λένε «πηγές» η γυναίκα θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα όμως θα πρέπει, υποστηρίζουν, να εξεταστεί εκ νέου από ψυχίατρο για να έχουν την ακριβή εικόνα της κατάστασης της και όπως λένε το ενδεχόμενο να οδηγηθεί στο ψυχιατρείο είναι το πιο πιθανό, καθώς δεν φαίνεται να εχει επαφή με το περιβάλλον.

Η ιατροδικαστική εξέταση επιβεβαίωσε ότι ο 47χρονος έφερε θανάσιμο τραύμα στην κοιλιακή χώρα.

Είχαν μπροστά τους τη δολοφόνο
Από την πρώτη στιγμή που οι αστυνομικοί μπήκαν στο μικρό διαμέρισμα της οδού Παλαιολόγου στη Νέα Σμύρνη, κατάλαβαν ότι είχαν μπροστά τους, τη δολοφόνο του 47χρονου άνδρα. Τα αίματα στις πρίζες του υπνοδωματίου και στο μπάνιο, η αδερφή του θύματος με τα ματωμένα ρούχα και το απλανές βλέμμα, τους έδειχναν τι πραγματικά συνέβη πίσω από τις κλειστές πόρτες, ενώ το πλυμένο κουζινομάχαιρο μήκους 8 εκατοστών που βρέθηκε στην πιατοθήκη, και μεταφέρθηκε στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ ήταν το όπλο του εγκλήματος.

Όμως το γεγονός ότι γυναίκα δεν φέρεται να είχε επαφή με την πραγματικότητα και μιλούσε ακατάληπτα, τους έκανε να την οδηγήσουν αρχικά στο τοπικό αστυνομικό τμήμα και στη συνέχεια στη ΓΑΔΑ στα γραφεία του Ανθρωποκτονιών, προκειμένου να καταφέρουν να αποσπάσουν την ομολογία της.

Η αθλήτρια των special olympics, αρχικά δεν ήταν σε θέση να πει το παραμικρό και έδειχνε χαμένη στο δικό της κόσμο. Οι πρώτοι διάλογοι με τους αστυνομικούς είναι χαρακτηριστικοί:

-Γνωρίζεις που είναι ο αδερφός σου;

-«Είναι στο σπίτι»

-Τι σχέση έχετε με τον αδερφό σου;

-«Τον αγαπώ. Είμαστε αγαπημένα αδέρφια»

Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ ρώτησαν τη γυναίκα και για τους γονείς της οι οποίοι έχουν αποβιώσει με την ίδια να μην είναι σε θέση να τους δώσει απαντήσεις.

«Ο πατέρας μου έχει πάει μια βόλτα» είπε. Για το λόγο αυτό, κάλεσαν και ψυχίατρο προκειμένου να βοηθήσει στην εξέταση της γυναίκας (που εχει διαγνωστεί με σοβαρή νοητική υστέρηση) για να αποφανθεί για την κατάσταση της.

Η ομολογία
Η τελευταία πράξη της τραγωδίας ξεκίνησε να γράφεται προχθές, όταν ο 46χρονος, μετά από αφόρητους πόνους στα πόδια, επέστρεψε από το νοσοκομείο όπου είχε μεταβεί για να εξεταστεί από γιατρούς. Μπαίνει στο σπίτι και υποφέροντας κάθεται στον καναπέ. Εκεί – εκτιμούν οι αξιωματικοί ότι έγινε το μοιραίο. Η αδελφοκτόνος, κατάκοιτος όπως ήταν ο 46χρονος και ανήμπορος να προβάλλει οποιαδήποτε αντίσταση, ορμάει πάνω του και τον μαχαιρώνει στην κοιλιά. «Τσακωθήκαμε με τον αδερφό μου γιατί μου ζήτησε να του φέρω νερό και μου φώναξε. Πήρα το μαχαίρι τον χτύπησα, μετά το έπλυνα και το άφησα στο νεροχύτη» με αυτά τα λόγια, περιέγραψε τι ακριβώς είχε διαπράξει…

newsit.gr

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos