Motor Oil: Βελτιώνεται η εικόνα της πυρκαγιάς - «Έπεσε» η φλόγα, μάχη για την κατάσβεση

17 Σεπτεμβρίου 2024 20:06

Τρεις τραυματίες με ελαφρά εγκαύματα στο νοσοκομείο της Κορίνθου - Δεν είναι κοντά σε δεξαμενές με καύσιμα η φωτιά 

Ενεργοποιήθηκαν τα συστήματα ψύξης και πυρόσβεσης και απομονώθηκε το σημείο έναρξης - 112 για να απομακρυνθούν οι κάτοικοι - Βίντεο και φωτογραφίες

Στο χώρο των παλιών διυλιστηρίων έχει ξεσπάσει η πυρκαγιά στις εγκαταστάσεις της Motor Oil. Σύμφωνα με την εικόνα που έχουν έως αυτή την ώρα οι Αρχές, από την πυρκαγιά δεν απειλούνται έμφορτες δεξαμενές. Λίγο πριν από τις 8 το βράδυ η κατάσταση ήταν σαφώς βελτιωμένη και οι πυροσβέστες εξέφραζαν αισιοδοξία. Ηδη, πάντως, ο «πύργος» από τον οποίο ξεκίνησε η πυρκαγιά έχει πέσει, ενώ έχουν κλείσει όλες οι στρόφιγγες που συνδέουν δεξαμενές και εγκαταστάσεις ώστε να απομονωθεί το σημείο έναρξης.

Λίγο πριν από τις 7.30 ένας εργαζόμενος στο διυλιστήριο διακομίσθηκε στο νοσοκομείο της Κορίνθου με εγκαύματα πρώτου βαθμού στα χέρια. Αλλοι δύο εργαζόμενοι διακομίσθηκαν στη συνέχεια στο ίδιο νοσοκομείο, επίσης με ελαφρά εγκαύματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Βασίλης Κικίλιας ενημερώνει τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για τις εξελίξεις στα διυλιστήρια.

Έχει ηχήσει το 112 για εκκένωση της περιοχής.

Ηδη, επιχειρούν στη Motor Oil 47 πυροσβέστες με 17 οχήματα σε συνεργασία με τις δυνάμεις πυρόσβεσης της Motor Oil. Η φλόγα έχει πέσει, ωστόσο το μεγάλο πρόβλημα αυτή την ώρα είναι ο πυκνός μαύρος καπνός, που εμποδίζει τα τρία εναέρια μέσα που βρίσκονται επί τόπου, να επιχειρήσουν.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos