Τραγωδία στο φαράγγι της Σαμαριάς: Νεκρή γυναίκα από πτώση βράχου – Στην Αγία Ρουμέλη οδηγούνται 32 περιπατητές Κύριο

18 Σεπτεμβρίου 2024 16:54

Ο σχεδιασμός προβλέπει τη μεταφορά των περιπατητών με καραβάκι στα Σφακιά - Ο βράχος έπεσε λόγω ισχυρής νεροποντής - Έντονη κεραυνική δραστηριότητα στην περιοχή

Τραγωδία με μία γυναίκα νεκρή σημειώθηκε σήμερα στο φαράγγι της Σαμαριάς, μετά και από πτώση βράχου που προκάλεσε η ισχυρή νεροποντή που εκδηλώθηκε στην περιοχή.

Η νεκρή ήταν πεζοπόρος, επισκέπτρια του φαραγγιού, η οποία κατέληξε από αιμορραγία. Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο βράχος τραυμάτισε την τουρίστρια στο μηρό και προκλήθηκε ακατάσχετη αιμορραγία. Στο σημείο έσπευσε άλλος περιπατητής, γιατρός, όμως, παρά τις προσπάθειές του, δεν κατάφερε να σταματήσει την αιμορραγία και η γυναίκα, που κατά τις έως τώρα πληροφορίες είναι Γερμανίδα, 32 ετών, κατέληξε.

Τραγωδία στο φαράγγι της Σαμαριάς: Νεκρή γυναίκα από πτώση βράχου

Κλείσιμο
Παράλληλα, 32 περιπατητές είχαν εγκλωβιστεί νωρίτερα μέσα στο φαράγγι, λόγω των βράχων, που είχαν αποκλείσει τις διόδους. Πλέον, προωθούνται στην Αγία Ρουμέλη και θα μεταφερθούν με καραβάκι στα Σφακιά. Ήδη, η πυροσβεστική είχε επικοινωνία μαζί τους, ενώ βρίσκονταν σε ασφαλή σημεία.

Δυνάμεις της ΕΜΑΚ και της ΕΜΟΔΕ από Χανιά, Ρέθυμνο και Ηράκλειο επιχειρούν στο σημείο για τη διάσωση των εγκλωβισμένων. Εκεί κατευθύνεται και ελικόπτερο.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos