Ferryscanner: Οι δημοφιλέστεροι τουριστικοί προορισμοί στην Ελλάδα για το καλοκαίρι του 2024

24 Σεπτεμβρίου 2024 10:02

Η πλατφόρμα κρατήσεων ακτοπλοϊκών εισιτηρίων Ferryscanner, με έδρα στην Ελλάδα, ανακοινώνει τα αποτελέσματα της επιβατικής κίνησης για το καλοκαίρι του 2024.

Παράλληλα, γιορτάζει την 6η επέτειό της στην αγορά, ως βασικός παίκτης στο χώρο της έκδοσης ακτοπλοϊκών εισιτηρίων.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που συγκέντρωσε η Ferryscanner, οι δημοφιλέστεροι προορισμοί στην Ελλάδα για το καλοκαίρι του 2024 ήταν η Πάρος, η Μύκονος, η Σαντορίνη, η Νάξος, η Τήνος, η Αίγινα, η Σύρος, η Μήλος, το Ηράκλειο και η Ίος. Ειδικότερα, η Τήνος κατατάσσεται ως ο προορισμός με την υψηλότερη προτίμηση από Έλληνες ταξιδιώτες, με το 78% των κρατήσεων να προέρχονται από το εσωτερικό της χώρας. Από την άλλη πλευρά, η Σαντορίνη υπήρξε η πιο δημοφιλής επιλογή για ξένους επισκέπτες, με εντυπωσιακό ποσοστό 80% των κρατήσεων να προέρχονται από το εξωτερικό.

Επιπλέον, η Ferryscanner σημείωσε αύξηση στη ζήτηση για ευρωπαϊκούς ακτοπλοϊκούς προορισμούς κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού του 2024. Οι ταξιδιώτες ανακάλυψαν νέους και συναρπαστικούς προορισμούς, με το Ελσίνκι, το Ταλίν, το Μπόντρουμ, το Μπάρι, τους Άγιους Σαράντα και το Μπρίντιζι να ξεχωρίζουν ως οι πιο δημοφιλείς επιλογές. Αυτή η τάση υπογραμμίζει την αυξανόμενη προτίμηση για μοναδικές και αναδυόμενες θαλάσσιες εμπειρίες, επιβεβαιώνοντας την επιθυμία των επιβατών για ποικιλία και ανακάλυψη νέων προορισμών.

Η Ferryscanner ιδρύθηκε το 2018 και έγινε δημοφιλής μηχανή αναζήτησης και κρατήσεων στο διαδίκτυο για τους λάτρεις των ταξιδιών με πλοίο σε όλο τον κόσμο. Η αποστολή της είναι να βοηθήσει τους ταξιδιώτες να βρουν προσιτά εισιτήρια για ακτοπλοϊκούς προορισμούς σε όλο τον κόσμο, απλοποιώντας παράλληλα τη διαδικασία κράτησης για μια μοναδική εμπειρία.

traveldailynews.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos