Κρήτη: Έστειλε το αυτοκίνητό του με το πλοίο στον υποψήφιο αγοραστή και εκείνο… έκανε φτερά

25 Σεπτεμβρίου 2024 10:59

Ακόμα ένα περιστατικό απάτης μέσω διαδικτύου σημειώθηκε στο Ηράκλειο της Κρήτης, όπου θύμα εξαπάτησης με αγοραπωλησία αυτοκινήτου φαίνεται πως έπεσε ένας 35χρονος.

Συγκεκριμένα, ο 35χρονος άνδρας, αν και έβαλε το αυτοκίνητό του στο γκαράζ του πλοίου της γραμμής για να το παραλάβει ο «υποψήφιος αγοραστής», εκείνο… «έκανε φτερά».

Όπως κατήγγειλε στην Αστυνομία ο ίδιος, είχε βάλει αγγελία στο ίντερνετ για να πουλήσει το αμάξι του αντί 6.500 ευρώ, με τους ενδιαφερόμενους να τον καλούν για διευκρινίσεις. Ένας εξ αυτών δήλωσε το έντονο ενδιαφέρον του και έπεισε τον 35χρονο με τα πολλά για τις αγαθές προθέσεις του, ότι όντως δηλαδή ήθελε να αγοράσει το αυτοκίνητο του 35χρονου Ηρακλειώτη.

Ο τελευταίος οδήγησε ως το γκαράζ του πλοίου της γραμμής το αμάξι - μάλιστα πλήρωσε και για τη μεταφορά- προκειμένου να παραληφθεί από τον αγοραστή στον Πειραιά, ωστόσο έκτοτε ούτε φωνή ούτε ακρόαση από τον δήθεν αγοραστή, με το αυτοκίνητο να κάνει "φτερά"...

parapolitika.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos