Συγγρού: Δύο τραυματίες από πυροβολισμούς

Σκηνές από ταινία γουέστερν εκτυλίχθηκαν αργά τη νύχτα στη λεωφόρο Συγγρού με έναν άνδρα να ανοίγει πυρ και να τραυματίζει έναν 35χρονο στο χέρι ενώ από το περιστατικό τραυματίστηκε και ένας 22χρονος από τη συμπλοκή που προηγήθηκε.

'Ολα έγιναν λίγο μετά τις 2:30 τα ξημερώματα σήμερα όταν δύο άτομα κατέβηκαν από ένα μαύρο τζιπ και συνεπλάκησαν άγρια με δύο νεαρούς οι οποίοι επέβαιναν σε μια μηχανή, στον παράδρομο της λεωφόρου Συγγρού, στο ύψος της λεωφόρου Αμφιθέας.

Ακολούθησε άγριος καβγάς κατά τη διάρκεια του οποίου τραυματίστηκε ο 22χρονος στο κεφάλι ενώ ένα άτομο που φορούσε μαύρο καπέλο τράβηξε όπλο και πυροβόλησε στο χέρι τον 35χρονο τραυματίζοντάς τον ελαφρά στο δεξί χέρι.

siggrou2

Οι δράστες μπήκαν στο πολυτελές οχήμα και εξαφανίστηκαν ενώ οι δύο τραυματίες πήγαν με τη μηχανή τους στο Ασκληπιείο της Βούλας.

Ωστόσο, επειδή το νοσοκομείο δεν εφημέρευε διεκομίσθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας όπου νοσηλεύονται εκτός κινδύνου.

Από το σημείο της συμπλοκής οι αστυνομικοί περισυνέξαν δύο φυσίγγια και ένα κάλυκα ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο παρέες είχαν δώσει ραντεβού προκειμένου να λύσουν τις διαφορές τους.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos