Συνεργασία - έκπληξη παριανού καλλιτέχνη στο Ω Stage Athens Κύριο

07 Οκτωβρίου 2024 12:51

Ο Stan Αντιπαριώτης, ο πιο καταξιωμένος ερμηνευτής και δημιουργός της γενιάς του συναντιούνται με το Γιώργο Γιαννιά, έναν εκ των σπουδαιότερων ερμηνευτών της μουσικής σκηνής, φέτος το χειμώνα στο Ω stage Athens και είναι έτοιμοι να μας χαρίσουν μοναδικές στιγμές διασκέδασης, σε ένα πρόγραμμα γεμάτο εκπλήξεις!

Η μουσική, αυτή συνάντηση, προμηνύει μαγικές βραδιές και αλλεπάλληλα sold out στον αγαπημένο χώρο της οδού Πειραιώς από την Τρίτη 22 Οκτωβρίου και κάθε Τρίτη, Παρασκευή και Σάββατο!

Μαζί τους η Χρύσα Μπανδέλη, με την χαρακτηριστική, αισθαντική της χροιά, που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις και με το τελευταίο της single "Παράτα Με" και μετρά χιλιάδες προβολές στα social media!

Το Ω Stage θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον και φέτος στη νυχτερινή ζωή της Αθήνας και θα χαρίσει αξέχαστες νύχτες όσον βρεθούν στην οδό Πειραιώς 171, κάθε Τρίτη , Παρασκευή και Σάββατο από τις 22 Οκτωβρίου!

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos