Εύβοια: Συνελήφθη ο 38χρονος που μαχαίρωσε τον θείο του επειδή δεν του έδινε χρήματα

09 Οκτωβρίου 2024 09:53

Εύβοια: Ο 38χρονος μαχαίρωσε τον θείο του με πολλαπλές μαχαιριές αφαιρώντας του τη ζωή.

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται από αργά χθες τη νύχτα ο 38χρονος δράστης που μαχαίρωσε τον θείο του στο Σπαθάρι Ευβοίας.

Ο 38χρονος μπήκε στο σπίτι του θείου του και με πολλαπλές μαχαιριές τον τραυμάτισε σοβαρά με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας όπου και άφησε την τελευταία του πνοή το βράδυ της Τρίτης 8 Οκτωβρίου.

Ο δράστης αμέσως μετά τράπηκε σε φυγή με την αστυνομία να χτενίζει την περιοχή και υπό το συντονισμό του διοικητή Νίκου Γεωργόπουλου και του διοικητή του Α.Τ. Λίμνης τελικά να τον συλλαμβάνει πριν τα μεσάνυχτα και να τον οδηγεί στο Α.Τ. Μαντουδίου.
Εικόνες από τη σύλληψη του 38χρονου

img 1107 1

img 1108

Ο 38χρονος είχε κρυφτεί στο νεκροταφείο του χωριού και μόλις είδε τους αστυνομικούς επικαλούνταν τα θεία.

Σήμερα Τετάρτη 9 Οκτωβρίου ο 38χρονος δράστης θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Το τραγικό χρονικό
Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση ότι 38χρονος μαχαίρωσε το θείο του μέσα στο ίδιο του το σπίτι στην Εύβοια.

Όλα συνέβησαν το απόγευμα της Τρίτης 8 Οκτωβρίου στο Σπαθάρι του Δήμου Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας.

Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων από το χωριό Σπαθάρι ο 38χρονος φέρεται να μπήκε στο σπίτι του θείου του τραυματίζοντας τον με πολλαπλές μαχαιριές.

Όπως δήλωσαν στο evima.gr κάτοικοι του χωριού ο 65χρονος παρά τις πολλές μαχαιριές κατάφερε και βγήκε από το σπίτι και έφτασε στο καφενείο του χωριού για να ζητήσει βοήθεια.

Αμέσως οι θαμώνες του καφενείου κάλεσαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τον τραυματισμένο άντρα και τον διακόμισε στο κέντρο υγείας Μαντουδίου προκειμένου να του παραστούν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Γενικό νοσοκομείο Χαλκίδας όπου και κατέληξε.

evima.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos