Η Αθηνά Ωνάση γίνεται όλο και φτωχότερη – Τι συμβαίνει

10 Οκτωβρίου 2024 19:35

Οι «κακές γλώσσες» λένε πως η χρυσή κληρονόμος έχει ελαφρύνει το θησαυροφυλάκιο των Ωνάσηδων κατά πολύ κι ο λόγος είναι οι άστοχες κινήσεις και ατυχείς επιχειρηματικές προσπάθειές της

Τον γύρο του διαδικτύου έχει κάνει η πρόσφατη φωτογραφία της Αθηνάς Ωνάση, η οποία προκάλεσε προβληματισμό με την αρκετά αλλαγμένη εμφάνισή της.

Εκτός από την αλλαγή στην εμφάνισή της, η «χρυσή κληρονόμος» της δυναστείας των Ωνάσηδων φαίνεται να έχει «αλλάξει» και στο… πορτοφόλι της.

Οι «κακές γλώσσες» λένε πως η χρυσή κληρονόμος έχει ελαφρύνει το θησαυροφυλάκιο των Ωνάσηδων κατά πολύ κι ο λόγος είναι οι άστοχες κινήσεις και ατυχείς επιχειρηματικές προσπάθειές της.

Μάλιστα, σύμφωνα με τους αναλυτές, αρκετοί παράγοντες συμβάλλουν στη μείωση του πλούτου της είναι τα ακριβά γούστα και τα χόμπι της, όπως η ιππασία, καθώς και αυτό που περιγράφεται ως «κακές επενδύσεις».

Από τον Αριστοτέλη, στην Χριστίνα και τώρα στην Αθηνά
Εν αρχή ήταν η κληρονομιά της Χριστίνας Ωνάση, η μητέρα της Αθηνάς κληρονόμησε τον Αριστοτέλη Ωνάση κι αυτή με την σειρά της πέρασε τον πλούτο της δυναστείας στην κόρη της.

Η Χριστίνα Ωνάση άφησε πίσω της ακίνητα αξίας μισού δισεκατομμυρίου δολαρίων, 40 εκατομμύρια δολάρια σε καταθέσεις στις Ηνωμένες Πολιτείες, 90 εκατομμύρια δολάρια σε καταθέσεις στη Λατινική Αμερική, 200 εκατομμύρια δολάρια σε επενδύσεις σε διάφορες ναυτιλία, κατασκευαστικές και μεταλλουργικές εταιρείες και άγνωστα χρηματικά ποσά που κατατέθηκαν σε ελβετικές τράπεζες, σύμφωνα με το The Onassis Dynasty.

Η Αθηνά Ωνάση κληρονόμησε την αμύθητη περιουσία από την μητέρα της Χριστίνα, ωστόσο είναι πλέον λιγότερο πλούσια απ’ όσο θα περίμενε κάποιος.

Συγκεκριμένα, η συνολική της περιουσία ήταν -σύμφωνα πάντα με τους αναλυτές- κοντά στα 2,3 δισεκατομμύρια δολάρια, ωστόσο πλέον αυτό το νούμερο είναι πολύ μικρότερο…

«Η Αθηνά είναι σπάταλη και απρόσεκτη»
Η Αθηνά είναι σπάταλη και απρόσεκτη λένε κάποιοι…

Για τη «φωλιά» του έρωτα της με τον Αλβάρο έδωσε σχεδόν 9 εκατομμύρια για έπαυλη στο Σάο Πάολο, ενώ άλλα 10 εκατομμύρια έδωσε για το διαζύγιο. Η Αθηνά έχει καταχωρίσει το Wellington Estate με τιμή 3,25 εκατομμύρια δολάρια. Ο λόγος για την πώληση αυτού του πολυτελούς ακινήτου είναι ένα διαζύγιο από τον σύζυγό της.

Δεν είναι όμως μόνο αυτά, ξοδεύει υπέρογκα ποσά για τα άλογα της, για να ξορκίσει την κατάρα των Ωνάσηδων διατηρεί ένα μικρό ιδιωτικό στρατό ασφαλείας και ζει καλά και ακριβά, κάτι πάντως για το οποίο μάλλον κανείς δεν μπορεί να την κατηγορήσει πως κάνει λάθος.

Η «χρυσή» κληρονόμος γίνεται όλο και «φτωχότερη»
Κατά μέσο όρο, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, η Αθηνά Ωνάση έχει:
Μετρητά: 150.000.000$,
Μετοχές: 150.000.000$,
Ακίνητα: 300.000.000$,
Στάβλοι: 100.000.000$,
Άλλες επενδύσεις: 100.000.000$.
Το εν λόγω θέμα απασχολεί έντονα τα media που ασχολούνται με το διεθνές τζετ σετ, τα οποία όπως αναφέρουν η Αθηνά Ωνάση ξεκίνησε από τα 2,5 δισεκατομμύρια και έχει μείνει με ένα ή και με μισό λένε άλλοι.

Σύμφωνα, δε, με τους αναλυτές, αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο πούλησε και τον Σκορπιό μόλις 153 εκατομμύρια.

Αυτή τη στιγμή, η Αθηνά ασχολείται με τα σούπερ μάρκετ και την φαρμακευτική της, ενώ φαίνεται πως έχει βρει τον έρωτα στον Αλμπέρτο Τζόρτζι, που φημολογείται πως είναι ο νέος της σύντροφος.

tanea.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos