Έφυγε από τη ζωή μετά από ολιγοήμερη νοσηλεία ο δήμαρχος Αιγιαλείας Δημ. Καλογερόπουλος

Έχασε την μάχη για την ζωή ο δήμαρχος Αιγιαλείας Δημήτρης Καλογερόπουλος, ο οποίος νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών, έπειτα από βαρύ εγκεφαλικό επεισόδιο.

Η εξόδιος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί από τον Ιερό Ναό Φανερωμένης στο Αίγιο, ενώ η ταφή θα γίνει στην ιδιαίτερη πατρίδα του, στην Ροδοδάφνη Αιγίου.

Η ΕΡΤ εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Η ανακοίνωση του Δήμου Αιγιαλείας:

“Με οδύνη, θλίψη και συντριβή, αποχαιρετούμε τον Άνθρωπο, τον φίλο, τον συνεργάτη, τον Δήμαρχο μας Δημήτρη Καλογερόπουλο ο οποίος έχασε τη μάχη για τη ζωή σήμερα την 11η Οκτωβρίου 2024, μετά από ολιγοήμερη νοσηλεία στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίου.

Αποχαιρετούμε τον πρώτο δημότη της πόλης μας. Τον άνθρωπο που οραματίστηκε, που αγωνίστηκε, που υπηρέτησε με ήθος και αξιοπρέπεια τον τόπο μας. Τον άνθρωπο που πριν από έναν χρόνο ακριβώς πανηγύρισε την πρώτη φορά που εκλέχθηκε Δήμαρχος στην Αιγιάλεια, για δεύτερη συνεχή θητεία. Αποχαιρετούμε τον δικό μας Δημήτρη Καλογερόπουλο”.

ertnews.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos