Εθνική Ελλάδος: Φίλαθλος πέταξε σαΐτα στο Γουέμπλεϊ και έφτασε μέχρι τον Μπακασέτα - Δείτε το βίντεο

12 Οκτωβρίου 2024 14:35

Μία σαΐτα, στο πρώτο ημίχρονο του Αγγλία-Ελλάδα, ξεκίνησε από το πάνω διάζωμα του Γουέμπλεϊ και κατέληξε στο κέντρο του γηπέδου

Ένα απίστευτο σκηνικό κατέγραψε ένας φίλος της Αγγλίας, κατά την διάρκεια του αγώνα στο Γουέμπλεϊ με την Ελλάδα.

Κατά την διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου λοιπόν, ένας τύπος -μάλλον απογοητευμένος από την εικόνα που παρουσίαζαν τα «λιοντάρια»- έφτιαξε μία σαΐτα με ένα χαρτί που είχε στην διάθεσή του και την... εκτόξευσε από το πάνω διάζωμα που βρισκόταν, προς τον αγωνιστικό χώρο.

Αυτή άρχισε να καταγράφει μία ανέλπιστη πορεία, συνεχίζοντας για αρκετά δευτερόλεπτα και φτάνοντας κυριολεκτικά προς το κέντρο του γηπέδου, όπου εκείνη τη στιγμή το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έβγαινε στην αντεπίθεση, από τα δεξιά με τον Τάσο Μπακασέτα.

Όπως μπορείτε να δείτε και στο video, μόλις ο αρχηγός της Εθνικής ολοκλήρωσε επιτυχημένα την μεταβίβασή του, η σαΐτα έφτασε ακριβώς δίπλα του και πήγε να τον βρει στο πρόσωπο, όμως εκείνος με μία κίνηση του χεριού του, την... κατέρριψε.

@londoncityroller Paper planes at Wembley !!! Amazing video England v Greece as someone nails a Greek player with a paper plane from the top tier of wembley 3000 to 1 shot. #england #greece #nationsleague #paperplane ♬ original sound - LondonCityRoller

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos