Ομάδα «Ζευς»: Το μήνυμα του πιλότου που συγκίνησε την Ελλάδα - «Χρωστάμε σε όσους ήρθαν, πέρασαν, θα έρθουν, θα περάσουν» (Βίντεο)

Δείτε το εντυπωσιακό βίντεο - Τα λόγια του Σμηναγού Σωτηρίου προέρχονται από ποίημα του Κωστή Παλαμά - «Ο ελληνικός λαός σας τιμά και σας εμπιστεύεται» είπε από την πλευρά της η πρόεδρος της Δημοκρατίας

«Χρωστάμε σε όσους ήρθαν, πέρασαν, θά έρθουν, θα περάσουν. Χρόνια Πολλά Ελλάδα», ανέφερε στο μήνυμά του ο πιλότος του F-16 της ομάδας «ΖΕΥΣ», Σμηναγός Γεώργιος Σωτηρίου κατά την μεγάλη στρατιωτική παρέλαση για την 28η Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη, προκαλώντας συγκίνηση στη χώρα, συνομιλώντας, ως είθισται, με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Τα λόγια του Σμηναγού Σωτηρίου προέρχονται από ποίημα του Κωστή Παλαμά που τιτλοφορείται «Γνώμες, καρδιές, όσοι Έλληνες».

«Με την ιστορία, σε κάθε σημείο της πατρίδας μας, σε γη, ουρανό και θάλασσα, ο ελληνικός λαός σας τιμά και σας εμπιστεύεται. Χρόνια πολλά» είπε από την πλευρά της η πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos