300x250 eautos 1

  • ΑΡΧΙΚΗ
    • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
    • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
    • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΡΟΗ
  • ΠΑΡΟΣ - ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
    • ΕΠΩΝΥΜΩΣ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
    • ΧΑΡΤΗΣ ΠΛΟΙΩΝ
    • ΧΑΡΤΗΣ ΑΕΡΟΠΛΑΝΩΝ
    • ΚΑΙΡΟΣ - ΠΡΟΓΝΩΣΗ
  • ΚΥΚΛΑΔΕΣ - ΑΙΓΑΙΟ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • LIFESTYLE
    • ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
    • ΜΠΑΣΚΕΤ
    • ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ
    • ΣΤΟΙΧΗΜΑ
  • WEB TV
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ

deyap new 252

calypso new 256

O Κούγιας μηνύει Ακρίτα, Κασσελάκη, Μπιμπίλα - «Δεν είμαι ομοφοβικός, υπερασπίζομαι κατηγορούμενους, όχι εγκληματίες»

14 Ιανουαρίου 2025 10:43
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΚΟΥΓΙΑΣ
  • ΜΗΝΥΣΗ
  • ΑΚΡΙΤΑ
  • ΜΠΙΜΠΙΛΑΣ
  • ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ
O Κούγιας μηνύει Ακρίτα, Κασσελάκη, Μπιμπίλα - «Δεν είμαι ομοφοβικός, υπερασπίζομαι κατηγορούμενους, όχι εγκληματίες»

test2

test2

«Γνωρίζει ο κ. Κασσελάκης ότι η χρήση κοκαΐνης στην Ελλάδα είναι ποινικό αδίκημα και είναι κακούργημα να τη διαφημίζεις; Πώς είναι δυνατόν να μην έχει επέμβει ακόμα ο Εισαγγγελέας» αναρωτιέται ο ποινικολόγος

Ανακοίνωση με την οποία κάνει γνωστό ότι θα προχωρήσει σε υποβολή μηνύσεων κατά της Έλενας Ακρίτα, του Στέφανου Κασσελάκη και του Σπύρου Μπιμπίλα, ζητώντας παράλληλα την άρση ασυλίας της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ και του βουλευτή της Πλεύσης Ελευθερίας, εξέδωσε ο Αλέξης Κούγιας.

Στην ανακοίνωση του εξηγεί ότι οι μηνύσεις κατά της κυρία Ακρίτα και του κυρίου Κασσελάκη αφορούν τον χαρακτηρισμό «ομοφοβικός» προς το πρόσωπό του και για τον κ. Μπιμπίλα η τοποθέτηση ότι ο ποινικολόγος υπερασπίζεται «εγκληματίες».

Στην ανακοίνωσή του ο Αλέξης Κούγιας υπενθυμίζει αφενός δίκες στις οποίες υπερασπίστηκε κατηγορούμενους που αθωώθηκαν και αφετέρου μια σειρά καλλιτεχνών με τους οποίους έκανε παρέα και στους κύκλους των οποίων υπήρχαν ομοφυλόφιλοι.

Ειδκά, δε, για τον Στέφανο Κασσελάκη, ο γνωστός ποινικολόγος - με αφορμή όσα αναφέρει ο πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατίας στο βιβλίο του για χρήση κοκαΐνης - αναρωτιέται «αν γνωρίζει ότι η χρήση κοκαΐνης στην Ελλάδα είναι ποινικό αδίκημα και ότι είναι κακούργημα να τη διαφημίζεις, για να ξεπεράσεις δήθεν τις προσωπικές σου ανισορροπίες στην επαγγελματική και την εν γένει ζωή σου;» αλλά «πώς είναι δυνατόν να μην έχει επέμβει ακόμα ο Εισαγγγελέας.

Όλη η ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια
Δυστυχώς ορισμένοι, μόνο και μόνο για να αποκτήσουν δημοσιότητα, δεν σέβονται τίποτα.
Η Ακρίτα, ο Κασσελάκης και ο Μπιμπίλας εκμεταλλεύτηκαν μια φωτογραφία που δημοσιοποιήθηκε και αφορούσε την εικόνα μου μετά από δικαστήρια 12 ωρών, και για άλλη μια φορά με πρόθεση με συκοφάντησαν ως προσωπικότητα, καθώς η Ακρίτα και ο Κασσελάκης με συκοφάντησαν ως ομοφοβικό, ενώ ειδικά ο Μπιμπίλας τόλμησε να ταυτίσει το λειτούργημα μου του ποινικολόγου με τον υπερασπιστή εγκληματιών.

Στον Μπιμπίλα έχω να απαντήσω ότι ποινικολόγος δικηγόρος δεν γίνεσαι μόνο με το πτυχίο της νομικής, γιατί έτσι θα υπήρχαν στην Ελλάδα περισσότεροι από 200.000 ποινικολόγοι.
Ο ποινικολόγος, εκτός της άριστης γνώσης του ποινικού δικαίου και των αποφάσεων του Αρείου Πάγου, πρέπει να έχει ήθος, το οποίο είναι αδύνατον να έχει ένας σαν τον Μπιμπίλα, ο οποίος έχει χάσει το μέτρημα με πόσους εραστές άντρες έχει πάει στη ζωή του και δεν θυμάται αν αυτοί είναι 25 ή 50 και αυτό αντί να το κρατήσει σαν επτασφράγιστο μυστικό, το δημοσιοποιεί σε εκπομπές, τις οποίες παρακολουθούν ακόμη και μικρά παιδιά.

Ο Μπιμπίλας πρέπει να γνωρίζει επίσης ότι ο ποινικολόγος δεν υπερασπίζεται εγκληματίες, αλλά κατηγορούμενους για εγκλήματα, και το πρώτο, το οποίο θα πρέπει να έχει υπόψη του, είναι ότι πρέπει να σέβεται το τεκμήριο της αθωότητας των συνανθρώπων μας και ειδικά αυτός που είναι και βουλευτής.


Ο Μπιμπίλας, εάν δεν γνωρίζει τι κάνει ο ποινικολόγος, καλά θα κάνει να ρωτήσει την πρόεδρο του κόμματος του και τον εντιμότατο πατέρα της Νίκο Κωνσταντόπουλο, με τους οποίους επί 10ετίες έχουμε υπερασπιστεί αθώους κατηγορουμένους και με την ξεχωριστή επιστημονική προσωπικότητά μας και το κύρος μας βοηθήσαμε είτε να αθωωθούν, είτε να κριθούν δίκαια στα Δικαστήρια.

Ο Μπιμπίλας θα είναι καλό σήμερα κιόλας να ζητήσει συγγνώμη γι’ αυτό που είπε, τόσο από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, όσο και από τον Νίκο Κωνσταντόπουλο, με τον οποίο μέχρι πριν λίγους μήνες υπερασπιστήκαμε μαζί την οικογένεια Κουτσολιούτσου και τον CFO της Folli Follie στο Χονγκ Κονγκ, σε μια δίκη που διήρκεσε άνω των 2 ετών και όπου κανείς αυτό το χρονικό διάστημα δεν μας χαρακτήρισε ως δικηγόρους εγκληματιών, αλλά επιφανείς ποινικολόγους.

Εις βάρος του Μπιμπίλα θα καταθέσω μήνυση και αγωγή και θα ζητήσω την άρση της βουλευτικής του ασυλίας.

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Εκτύπωση
  • E-mail
Tweet

Σχετικά Άρθρα

  • Καταδικάστηκε ο Κασσελάκης για το πόθεν έσχες σε φυλάκιση 30 μηνών με αναστολή και πρόστιμο 50.000 ευρώ
  • Σπ. Μπιμπίλας: «Σκέφτομαι να βάλω τελεία στην πολιτική μου καριέρα» (Βίντεο)
  • Μήνυση Καρυστιανού κατά των μελών της ΝΔ στην προανακριτική για τα Τέμπη (βίντεο)
  • Ομιλία Στέφανου Κασσελάκη στον Πειραιά – Το μέλλον της ελληνικής ναυτιλίας
  • Οργισμένη με τη δήλωση της Ακρίτα για «μισαναπηρισμό» η μητέρα του μαθητή που παρέλασε στη Λαμία: Του κόβει τα φτερά, νιώθει ντροπή (Βίντεο)
  • Πέθανε ο Αλέξης Κούγιας σε ηλικία 74 ετών (Βίντεο)
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:
« Ο Στ. Κρητικός για την περιπέτ...
Πτώση παντογράφου σε αποβάθρα... »
επιστροφή στην κορυφή

kdepap xristougenna 2020

SEAJETS Απογευματινό δρομολόγιο banner 300x250

gerolykoi poster 300x250

kdepap xristougenna 2020

kdepap xristougenna 2020

agnantio new 23

xaniotis gallika

banneraki

kdepap xristougenna 2020

react pasxa 25

cavo doro 22

kdepap xristougenna 2020

regional 23 regional 21 regional 19  

Ημερολόγιο άρθρων

« Μάιος 2025 »
Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

Logo leuko

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Δημοφιλή Νέα

Πάρος: Πωλούνται 2 αγροτεμάχια με θέα

Πάρος: Πωλούνται 2 αγροτεμάχια με θ...

24 Μαϊος 2025
Σύλληψη ημεδαπού για κακομεταχείριση ζώων στην Πάρο

Σύλληψη ημεδαπού για κακομεταχείρισ...

22 Μαϊος 2025
Νησί των Κυκλάδων στην κορυφή των δέκα κορυφαίων προορισμών της Ευρώπης για το καλοκαίρι του 2025

Νησί των Κυκλάδων στην κορυφή των δ...

20 Μαϊος 2025

Τελευταία Νέα

Αγώνας επιβίωσης στη Γάζα: Μάχη για να βρουν φαγητό και νερό οι Παλαιστίνιοι, ενώ το Ισραήλ συνεχίζει το σφυροκόπημα (βίντεο)

Αγώνας επιβίωσης στη Γάζα: Μάχη για...

25 Μαϊος 2025
Η Ρωσία λέει ότι η Ουκρανία προσπάθησε να καταρρίψει το ελικόπτερο που μετέφερε τον Πούτιν

Η Ρωσία λέει ότι η Ουκρανία προσπάθ...

25 Μαϊος 2025
Πάρος: To νησί τίμησε τη μνήμη του Ήρωα της Εθνικής Αντίστασης Νικόλα Στέλλα

Πάρος: To νησί τίμησε τη μνήμη του...

25 Μαϊος 2025

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos

 

 

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Επωνυμία: Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Διακριτικός Τίτλος: Asknet
Τίτλος:  Psts.gr (Parianostypos.gr)
Έδρα: Ναρκίσσων 9, Ν. Ηράκλειο
Νομική Μορφή: Ατομική Επιχείρηση
ΑΦΜ: 073773093 – ΔΟΥ: Ν. Ιωνίας
Τηλ: 6945436561
Email:  [email protected] – [email protected]
Ιδιοκτήτης : Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Νόμιμος Εκπρόσωπος: Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Διευθυντής: Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Διευθυντής Σύνταξης: Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Διαχειριστής: Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Δικαιούχος Domain Name:  Αναστάσιος Σκαραμαγκάς

Goto Top
  • Διαφήμιση
  • Όροι Χρήσης / Πολιτική Απορρήτου
  • Επικοινωνία

 


Copyright © 2009 - 2025  AskNet.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο των σελίδων αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της Asknet και απαγορεύεται η αναδημοσίευσή του.

  • ΑΡΧΙΚΗ
    • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
    • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
    • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΡΟΗ
  • ΠΑΡΟΣ - ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
    • ΕΠΩΝΥΜΩΣ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
    • ΧΑΡΤΗΣ ΠΛΟΙΩΝ
    • ΧΑΡΤΗΣ ΑΕΡΟΠΛΑΝΩΝ
    • ΚΑΙΡΟΣ - ΠΡΟΓΝΩΣΗ
  • ΚΥΚΛΑΔΕΣ - ΑΙΓΑΙΟ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • LIFESTYLE
    • ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
    • ΜΠΑΣΚΕΤ
    • ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ
    • ΣΤΟΙΧΗΜΑ
  • WEB TV
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ