Τέμπη: Νέο οπτικό υλικό από την εμπορική αμαξοστοιχία, ενώ διατάχθηκε κατεπείγουσα έρευνα για τη γνησιότητα των βίντεο

10 Φεβρουαρίου 2025 13:04

Το νέο υλικό καταγράφει την εμπορική αμοξοστοιχία στη σήραγγα του Πλαταμώνα - Την έρευνα ζήτησε ο εφέτης ανακριτής, Σωτήρης Μπακαΐμης που διεξάγει την έρευνα για την τραγωδία στα Τέμπη

Ένα νέο βίντεο από την κίνηση της εμπορικής αμαξοστοιχίας που ενεπλάκη στην τραγωδία στα Τέμπη ήρθε στη δημοσιότητα τη Δευτέρα.

Στο βίντεο που ανήρτησε στο Χ ο δημοσιογράφος, Άρης Πορτοσάλτε, φαίνεται η εμπορική αμαξοστοιχία να περνάει από τη σήραγγα του Πλαταμώνα, περίπου 10 λεπτά πριν να περάσει από τη σήραγγα των Τεμπών.

Ο δημοσιογράφος δημοσίευσε το βίντεο προς ενίσχυση της αυθεντικότητας του προηγούμενου βίντεο με τη διέλευση της αμαξοστοιχίας από τη σήραγγα των Τεμπών αναφέροντας ότι το βίντεο αυτό αποτελεί «ευκαιρία για σύγκριση με τα προηγούμενα βίντεο».

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos