300x250 eautos 1

  • ΑΡΧΙΚΗ
    • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
    • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ - ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ
    • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΡΟΗ
  • ΠΑΡΟΣ - ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
    • ΧΑΡΤΗΣ ΠΛΟΙΩΝ
    • ΧΑΡΤΗΣ ΑΕΡΟΠΛΑΝΩΝ
    • ΚΑΙΡΟΣ - ΠΡΟΓΝΩΣΗ
  • ΚΥΚΛΑΔΕΣ - ΑΙΓΑΙΟ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • LIFESTYLE
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
    • ΜΠΑΣΚΕΤ
    • ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ
    • ΣΤΟΙΧΗΜΑ
  • WEB TV
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μυστήριο με εξαφάνιση εύπορου εισοδηματία στη Γλυφάδα (βίντεο)

15 Φεβρουαρίου 2025 10:41
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΓΛΥΦΑΔΑ
  • ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ
  • ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΙΑΣ
Μυστήριο με εξαφάνιση εύπορου εισοδηματία στη Γλυφάδα (βίντεο)

test2

skandalis77

Newsroom Newsroom

Ένα ατμοσφαιρικό θρίλερ με σκοτεινά μυστικά και αναπάντητα ερωτήματα ήρθε στο φως τη νύχτα της Παρασκευής 14 Φεβρουαρίου.

Ένα ατμοσφαιρικό θρίλερ με σκοτεινά μυστικά και αναπάντητα ερωτήματα ήρθε στο φως τη νύχτα της Παρασκευής 14 Φεβρουαρίου. Ο 62χρονος Μανώλης Δράικος εξαφανίστηκε μυστηριωδώς το βράδυ της 7ης Ιανουαρίου, αφήνοντας πίσω του μόνο σκιές. Το αυτοκίνητό του το είχαν εγκαταλείψει πρόχειρα κοντά στην οδό Λιοσίων στην περιοχή του σταθμού Λαρίσης. Τα κλειδιά βρίσκονταν πάνω στη μηχανή ενώ στο εσωτερικό του οχήματος βρέθηκε το κινητό του τηλέφωνο. Ο ίδιος, όμως, παραμένει άφαντος…

Το εξωτερικό συνεργείο ερευνών της εκπομπής εντόπισε το σημείο που παράτησαν το όχημα του στην συμβολή των οδών Καρδίτσης και Αλμυρού. Πρόκειται για ένα σκοτεινό ερημικό δρομάκι, χωρίς κάμερες και καταστήματα.

Κάτοικος της περιοχής είπε στη δημοσιογράφο της εκπομπής ότι έβλεπε τουλάχιστον είκοσι μέρες το άγνωστο για εκείνον μαύρο audi στην περιοχή. Παρατήρησε πως ένα από τα τζάμια του ήταν σπασμένο και μέσα υπήρχαν ανακατεμένα χαρτιά. Δεν είδε όμως ποτέ τον ιδιοκτήτη του ή ποιος το έφερε στο σημείο. Όπως δήλωσαν κι άλλοι μάρτυρες στην αρχή δεν έδωσαν σημασία γιατί πολύ κοντά λειτουργεί φανοποιείο και θεώρησαν ότι επρόκειτο για αυτοκίνητο πελάτη.

Η έρευνα του «Τούνελ» όμως αποκάλυψε κι άλλα στοιχεία που κόβουν την ανάσα. Ο αδερφός του μίλησε για ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, 700.000 ευρώ, που είχε από την πώληση ενός ακινήτου και που πιθανότατα είχε στο σπίτι του. Όταν κατάφερε να μπει στο διαμέρισμα, βρέθηκε μπροστά σε μια σκηνή που θυμίζει κινηματογραφικό θρίλερ: άδεια δωμάτια, πολύτιμοι πίνακες και οικογενειακά κειμήλια χαμένα, το καταγραφικό από τις 48 (!) κάμερες ασφαλείας εξαφανισμένο. Στα έπιπλα υπήρχαν περίεργα ίχνη, ενώ ένα τασάκι με γόπες δημιουργεί ακόμα περισσότερα ερωτήματα—ο Μανώλης δεν κάπνιζε…

«Στο σπίτι τα αντικείμενα αξίας έκαναν φτερά…»

«Στις 24 Ιανουαρίου μου τηλεφώνησε ένας κύριος και με ενημέρωσε ότι ο αδελφός μου είχε εξαφανιστεί και ότι ένοικοι στην πολυκατοικία διαμαρτύρονται για δυσοσμία στο διαμέρισμα του. Από την Αστυνομία στη Γλυφάδα μου είπαν ότι από τις 7 Ιανουαρίου έχει βρεθεί εγκαταλελειμμένο το αυτοκίνητό του κοντά στη Λιοσίων. », λέει χαρακτηριστικά.

Όπως αναφέρει ο αδερφός του είναι ασθενής και σε αυτό οφείλεται και η υπερπροστασία των γονιών τους που του είχαν δώσει διάφορα ακίνητα για να μπορεί να ζει αξιοπρεπώς.

«Πήγαινε κάθε μέρα στην τράπεζα και σήκωνε 20 χιλιάδες. Πιθανολογώ ότι αυτά τα χρήματα ήταν στο σπίτι. Για να μπούμε μέσα κάλεσα την Πυροσβεστική. Δεν ήταν παραβιασμένη καμία πόρτα. Πιθανολογώ ότι κάποιος μπήκε με κλειδιά. Αυτό το συνδυάζω και με το γεγονός ότι βρέθηκε το αυτοκίνητό του με τα κλειδιά πάνω στη μηχανή και το κινητό μέσα. Ζήτησα να έρθει και η σήμανση γιατί πάνω στα έπιπλα υπήρχαν ίχνη.»

«Το τελευταίο διάστημα στο σπίτι μπαινόβγαινε και μια κοπέλα ρουμανικής καταγωγής που του καθάριζε. Δεν ξέρω αλήθεια η αστυνομία τι κάνει…», καταλήγει

{https://youtu.be/4kE_pkq3HD8}

Μια γυναίκα, ένα όνομα, μια τελευταία συνάντηση…

Ο δικηγόρος του αγνοούμενου, Στάθης Κωνσταντόπουλος, αποκάλυψε στο «Τούνελ» πως ο 62χρονος μιλούσε ανοιχτά για τα χρήματά του, παρά τις προειδοποιήσεις του.

«Ήταν λάθος που σήκωσε όλα του τα χρήματα και τα είχε στο σπίτι…»

«Ο άνθρωπος αυτός ήταν μόνος του, δεν είχε οικογένεια, ούτε φίλους. Είχε εμένα δικηγόρο και είχαμε μία τυπική, επαγγελματική σχέση, τίποτα παραπάνω. Τελευταίο μήνυμα μου έστειλε μέσω Viber την παραμονή της Πρωτοχρονιάς για να μου ευχηθεί. Από εκεί και πέρα δεν είχαμε καμία άλλη επαφή. Την επόμενη εβδομάδα μετά τα Φώτα, με πήρε το πρωί τηλέφωνο ο νοικάρης του στη Γλυφάδα και μου είπε πως πήγαν δύο αστυνομικοί από εκεί και τον αναζητούσαν. », ανέφερε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος του.

Το μεγάλο του λάθος είναι πως ενώ του έλεγα να μην πειράξει τα χρήματα από την τράπεζα, εκείνος επέμενε να τα “σηκώσει”. Κάποιος τον είδε από την τράπεζα. Τέτοιο ποσό δε “σηκώνεται” σε μία μέρα. Προφανώς πήγε αρκετές φορές. Δεν είναι ότι μπήκαν στο σπίτι όταν έλειπε αυτός, γιατί δεν υπήρξε καμία παραβίαση. Μπήκαν με κλειδιά.»

{https://youtu.be/iBXYXWrZwBg}

Στενή οικογενειακή του φίλη μίλησε στην εκπομπή για μια γυναίκα που κανείς δεν ήξερε αλλά του είχε προτείνει να συγκατοικήσουν. Και ένας ένοικος της πολυκατοικίας όπου έμενε ο Δράικος ανέφερε πως τον είδε τελευταία φορά με μια κοπέλα που την αποκαλούσε «Ιλένια». Ποια ήταν αυτή η μυστηριώδης γυναίκα και ποιος ο ρόλος της στην εξαφάνιση;

«Μου είχε πει για μια Στέλλα από την Βαρυπόμπη…»

«Γνωριζόμαστε από το 1985 με την οικογένεια. Από τον Μανώλη δέχθηκα ένα μήνυμα την Πρωτοχρονιά ή την άλλη μέρα για χρόνια πολλά, τον πήρα την μεθεπόμενη και δεν απάντησε ποτέ. Στις 18 νομίζω με πήρε ο αδερφός του και με ενημέρωσε ότι έχει εξαφανισθεί. Γνωρίζω και το λόγο βέβαια. Διαλαλούσε παντού ότι είχε πουλήσει το ακίνητο του εργοστασίου και είχε εισπράξει πολλά χρήματα. Από το 2014 που πέθανε ο πατέρας του, καμάρωνε ότι ήταν ιδιοκτήτης εργοστασίου στην Πέτρου Ράλλη. Στην αρχή ξεκίνησε με τιμή 1.200.000 και μετά κατέληξε στις 700.000 -800. Όταν έγινε η αγοραπωλησία σταμάτησε να παίρνει τηλέφωνο, επανήλθε το φθινόπωρο και μου είπε για την πώληση. Μου είχε αναφέρει ότι ήθελε να φτιάξει μια πόρτα με 5.000 ευρώ για να βάλει τα χρήματα μέσα στο σπίτι, δεν τα ήθελε στην τράπεζα.», αναφέρει η φίλη.

«Λυπήθηκα όταν έμαθα για την εξάφανισή του αλλά φοβάμαι ότι το τέλος του θα είναι πολύ δραματικό. Ούτε φίλους είχε, ούτε λεφτά, ούτε χάρηκε τη ζωή που θα μπορούσε να κάνει με αυτά τα λεφτά.»

Η γυναίκα – μυστήριο που τον συνόδευε πριν χαθεί…

H εκπομπή εντόπισε τον ένοικο διαμερίσματος που ανήκει στον αγνοούμενο Μανώλη Δράικο και μίλησε μαζί του.

Τελευταία φορά τον είχε δει στις 30 Δεκεμβρίου που πήγε να πάρει το ενοίκιο και να κάνουν τα καινούργια συμβόλαια.

«Του έδωσα τα χρήματα που αντιστοιχούν στο ενοίκιο και τα άλλα που μου είχε ζητήσει ως προκαταβολή για να περάσει τις γιορτές γιατί έλεγε ότι δεν είχε χρήματα. Το επόμενο διάστημα όμως έλειπε το αυτοκίνητο του πολλές ημέρες και στις 7 του μήνα ήρθαν από το αστυνομικό τμήμα της Ομόνοιας στη σύντροφο μου και την ρώτησαν αν έχει τηλέφωνα του γιατί είχαν βρει το αυτοκίνητο του σε αυτήν την περιοχή. Την επόμενη μέρα πήρα τον δικηγόρο του γιατί δεν ήξερα κάποιον άλλον να ενημερώσω για όσα έγιναν.»

{https://youtu.be/yB14dhyqa-g}

«Την μία μέρα έλεγε άλφα και την άλλη βήτα. Είχε πολλές κάμερες στο διαμέρισμα και κάτω στην είσοδο. Τον Δεκέμβριο είχαν ανέβει αλουμινάδες πάνω και του είχαν κάνει το σπίτι φρούριο.» καταλήγει.

anikolouloi.gr

 

Ακολούθησε το parianostypos.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του parianostypos.gr
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Εκτύπωση
  • E-mail
Tweet

Σχετικά Άρθρα

  • Γλυφάδα: Νεκρός άνδρας σε πορτ μπαγκάζ αυτοκινήτου - Συνελήφθη ο 46χρονος γιος του - Είχε δολοφονήσει και τη μητέρα του (βίντεο)
  • Θρήνος για την 56χρονη εκπαιδευτικό που έχασε τη ζωή της στην Άνω Γλυφάδα (βίντεο)
  • Γλυφάδα: Σε απόγνωση οι κάτοικοι μετά το πέρας της κακοκαιρίας (βίντεο)
  • Γυναίκα νεκρή στην Άνω Γλυφάδα, παρασύρθηκε από τα νερά και εγκλωβίστηκε κάτω από αυτοκίνητο (Βίντεο)
  • Γυναίκα νεκρή στην Άνω Γλυφάδα, την πλάκωσε αυτοκίνητο που είχε παρασυρθεί από τα ορμητικά νερά
  • Εξαφανισμένες τουρίστριες στη Σίκινο: Σοβαρές καταγγελίες από τον γιο της Φρανσουάζ Μποτόζ (βίντεο)
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:
« Ποδαρικό με το δεξί έκαναν τα...
Άνοδος για τη βραχυχρόνια μίσθ... »
επιστροφή στην κορυφή

kdepap xristougenna 2020

gerolykoi poster 300x250

kdepap xristougenna 2020

dauwin mobile 1

agnantio new 23

dauwin mobile2

epimelitirio3

kdepap xristougenna 2020

regional 23 regional 21 regional 19  

Ημερολόγιο άρθρων

« Ιανουάριος 2026 »
Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

logo2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 

 

Δημοφιλή Νέα

Αναβαθμίζονται 21 λιμάνια: Κατάπολα Αμοργού, Αιγιάλη Αμοργού, Φολέγανδρος μέσα σε αυτά

Αναβαθμίζονται 21 λιμάνια: Κατάπολα...

23 Ιανουαρίου 2026
Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων φαινομένων για 36 ώρες με προειδοποίηση και για τις Κυκλάδες - Έρχονται καταιγίδες και έντονες χιονοπτώσεις (Βίντεο)

Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων φαινομέν...

20 Ιανουαρίου 2026
Πάρος: Ανεξαρτητοποιήθηκε κοινοτική σύμβουλος (Βίντεο)

Πάρος: Ανεξαρτητοποιήθηκε κοινοτική...

23 Ιανουαρίου 2026

Τελευταία Νέα

ΗΠΑ: Δεκάδες νεκροί - Πολικές θερμοκρασίες και ένα εκατομμύριο πολίτες χωρίς ρεύμα (βίντεο)

ΗΠΑ: Δεκάδες νεκροί - Πολικές θερμο...

26 Ιανουαρίου 2026
Στοπ στο οικολογικό έγκλημα στη Μήλο, αναστέλλονται οι εργασίες, πάει η Αρχή Διαφάνειας με εντολή Παπασταύρου

Στοπ στο οικολογικό έγκλημα στη Μήλ...

26 Ιανουαρίου 2026
Πάρος: Θυελλώδεις νοτιάδες φούσκωσαν τη θάλασσα και την έβγαλαν στη στεριά (Βίντεο)

Πάρος: Θυελλώδεις νοτιάδες φούσκωσα...

26 Ιανουαρίου 2026

MHT

 

 

 

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Επωνυμία: Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Τίτλος: Parianostypos.gr
Έδρα: Καμάρες Πάρου
Νομική Μορφή: Ατομική Επιχείρηση
ΑΦΜ: 073773093 – ΔΟΥ: Πάρου
Τηλ: 6945436561
Email:  [email protected] - [email protected]
Ιδιοκτήτης : Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Νόμιμος Εκπρόσωπος: Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Διευθυντής: Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Διευθυντής Σύνταξης: Ανδρέας Μπελεγρής
Διαχειριστής: Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Δικαιούχος Domain Name:  Αναστάσιος Σκαραμαγκάς

Goto Top
  • Διαφήμιση
  • Όροι Χρήσης / Πολιτική Απορρήτου / Δ.Σ
  • Επικοινωνία

 


Copyright © 2009 - 2026  AskNet.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο των σελίδων αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της Asknet και απαγορεύεται η αναδημοσίευσή του.

  • ΑΡΧΙΚΗ
    • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
    • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ - ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ
    • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΡΟΗ
  • ΠΑΡΟΣ - ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
    • ΧΑΡΤΗΣ ΠΛΟΙΩΝ
    • ΧΑΡΤΗΣ ΑΕΡΟΠΛΑΝΩΝ
    • ΚΑΙΡΟΣ - ΠΡΟΓΝΩΣΗ
  • ΚΥΚΛΑΔΕΣ - ΑΙΓΑΙΟ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • LIFESTYLE
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
    • ΜΠΑΣΚΕΤ
    • ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ
    • ΣΤΟΙΧΗΜΑ
  • WEB TV
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ