Η ηθοποιός έγινε ευρύτερα γνωστή με την αείμνηστη ερμηνεία της στην τηλεοπτική σειρά «Εγκλήματα» αναλαμβάνοντας τον ρόλο της «Σωσώς», με τον οποίο είναι άρρηκτα συνδεδεμένη.
Τελευταία της τηλεοπτική εμφάνιση ήταν στην σειρά του ALPHA, «Η Κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα», όπου υποδύθηκε την Αλέξις Βροντάκη, σε μία παρωδία του Σασμού έχοντας βεντέτα με τη Χρύσα Ρώπα.
Ποια ήταν η κωμική ηθοποιός
Γεννήθηκε στις 18 Δεκεμβρίου του 1963 στη Ροδοδάφνη Αχαΐας. Τελείωσε ταυτόχρονα τη Φιλοσοφική και τη Δραματική σχολή του Θεάτρου Τέχνης, απ' όπου αποφοίτησε το 1986, μαζί με τις φίλες της Μαρία Καβογιάννη και Υρώ Μανέ. Έχει δουλέψει και ως φιλόλογος. Ο πρώτος της ρόλος ήταν στη θεατρική παράσταση «Εσωτερικές Φωνές» στο Θέατρο Τέχνης. Έγινε ευρέως γνωστή από την ερμηνεία της στον ρόλο της Σωσώς Παπαδήμα στη σειρά «Εγκλήματα». Διαχρονικά, έχει συμμετάσχει σε πολλές θεατρικές παραστάσεις, καθώς και στις ακόλουθες ταινίες και τηλεοπτικές σειρές.
Ο χαμός που της στοίχισε
Η θρυλική «Σωσώ» πριν από ένα χρόνο είχε μιλήσει στην ΕΡΤ και στο «Στούντιο 4» όπου αναφέρθηκε στην απώλεια που της άλλαξε τη ζωή: Του πατέρα της.
«Τον μπαμπά μου τον χάσαμε όταν ήμουν 8 ετών. Μεγαλώσαμε με την μητέρα μου η οποία ήταν μια υπερπροστατευτική γυναίκα και αφιέρωσε την ζωή της στα παιδιά της, σε εμένα και την αδελφή μου. Ήταν αρκετά δυναμική ώστε να μπορέσει να τα βγάλει πέρα», είχε δηλώσει σε συνέντευξή της στο παρελθόν η ηθοποιός ενώ όσον αφορά την προσωπική της ζωή – την οποία κρατά σαν επτασφράγιστο μυστικό, είχε αναφέρει:
«Δεν νομίζω ότι αφορά κανέναν η προσωπική μου ζωή. Το πόσο ανοιχτός ή κλειστός άνθρωπος μπορεί να είμαι. Ποιον να αφορά και γιατί να τον αφορά; Διαβάζω βιογραφίες μεγάλων και σημαντικών ανθρώπων», κατέληξε.