300x250 eautos 1

  • ΑΡΧΙΚΗ
    • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
    • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ - ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ
    • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΡΟΗ
  • ΠΑΡΟΣ - ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
    • ΧΑΡΤΗΣ ΠΛΟΙΩΝ
    • ΧΑΡΤΗΣ ΑΕΡΟΠΛΑΝΩΝ
    • ΚΑΙΡΟΣ - ΠΡΟΓΝΩΣΗ
  • ΚΥΚΛΑΔΕΣ - ΑΙΓΑΙΟ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • LIFESTYLE
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
    • ΜΠΑΣΚΕΤ
    • ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ
    • ΣΤΟΙΧΗΜΑ
  • WEB TV
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Οι τιμές, οι κρατήσεις και οι δημοφιλείς προορισμοί για τις διακοπές του Πάσχα (βίντεο)

05 Απριλίου 2025 19:24
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΠΑΣΧΑ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ
Οι τιμές, οι κρατήσεις και οι δημοφιλείς προορισμοί για τις διακοπές του Πάσχα (βίντεο)

test2

test2

skandalis77

Newsroom Newsroom

Στο πώς εξελίσσονται οι κρατήσεις και οι τιμές αλλά και ποιοι είναι οι πιο δημοφιλείς προορισμοί για τις διακοπές του Πάσχα, αναφέρθηκε ο Θέμης Μπάκας, πρόεδρος του πανελλαδικού δικτύου, e-real estates, μιλώντας στο ΕΡΤΝews και την εκπομπή «Σαββατοκύριακο από τις 6» (Δ. Κοτταρίδης, Ν. Κασσιμάτη).

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά: «Βλέπουμε μια έντονη κινητικότητα για το τριήμερο του Πάσχα, από Μεγάλη Παρασκευή και επιστροφή Δευτέρα του Πάσχα, 18 Απρίλη – επιστροφή 21 του Απριλίου. Είναι τελείως διαφορετική εικόνα που καταγράφεται στη νησιωτική Ελλάδα με την ηπειρωτική Ελλάδα. Στη νησιωτική Ελλάδα θα δούμε υψηλά ποσοστά κρατήσεων, αλλά η δυναμική των ακινήτων, τα ακίνητα τα οποία αυτή τη στιγμή είναι ενεργά, διαθέσιμα προς μίσθωση, είναι περίπου στο 40 με 60% της δυναμικής του εκάστου νησιού.

Δηλαδή βλέπω ότι πάρα πολλοί ιδιοκτήτες δεν θα ανοίξουν τα ακίνητά τους τις ημέρες του Πάσχα στην νησιωτική Ελλάδα, αλλά θα προτιμήσουν να ανοίξουν τα ακίνητα τους κυρίως από τον μήνα Ιούνιο.
Τώρα, στην Ύδρα βλέπουμε το ποσοστό κρατήσεων στα ενεργά ακίνητα που είναι διαθέσιμα προς μίσθωση, είναι στο 90% των βραχυχρόνιων μισθώσεων από 1.375 ευρώ το κοστολόγιο για τρεις διανυκτερεύσεις σε τετραμελή οικογένεια, τετραμελή παρέα.

Οι Σπέτσες το 78% από 570 ευρώ συνολικά το κόστος για τρεις διανυκτερεύσεις, στην Τήνο 88% από 445 ευρώ, στη Σύρο, στην Ερμούπολη 87%. το ποσοστό κρατήσεων από 492 ευρώ το κόστος για τρεις διανυκτερεύσεις σε ένα ακίνητο κατάλληλο να φιλοξενήσει τετραμελή οικογένεια, τετραμελή παρέα.
Στη Χίο στο 77% από 318 ευρώ.

Αναφερόμενος στη Μύκονο και τη Σαντορίνη που καταγράφονται χαμηλές τιμές, είπε: «Είναι η τρίτη χρονιά αν δεν κάνω λάθος, που βλέπουμε ότι στη Μύκονο και Σαντορίνη, δηλαδή δύο προορισμοί οι οποίοι ήταν για βαριά πορτοφόλια, να έχουν πραγματικά πάρα πολύ οικονομικές τιμές σε σχέση με τα προηγούμενα έτη, ενώ παράλληλα βλέπετε ότι δεν γράφει ποσοστό προκρατήσεων. Βλέπουμε τη διαθεσιμότητα των ακινήτων δεν έχουμε αυτή τη στιγμή 754 ακίνητα διαθέσιμα προς μίσθωση στη Μύκονο, 926 ακίνητα διαθέσιμα προς μίσθωση αυτή τη στιγμή στη Σαντορίνη.

Αυτό δείχνει ότι έχουμε χαμηλές πτήσεις ουσιαστικά όσον αφορά τα ποσοστά προκρατήσεων, συγκεκριμένα δύο νησιά για τις ημέρες του Πάσχα. Πριν μία εξαετία είχαμε τελείως διαφορετική εικόνα όσον αφορά τις τιμές στα συγκεκριμένα δύο νησιά.

Δηλαδή συζητάγαμε για βαριά πορτοφόλια. Τώρα βλέπω ότι πάρα πολλοί αυτή τη στιγμή επαγγελματίες έχουν ρίξει τις απαιτήσεις τους. Αυτό φαίνεται και στις ημέρες του καλοκαιριού, δηλαδή και πέρυσι το καλοκαίρι. Αυτό το είδαμε. Δηλαδή καταγράφηκε τους καλοκαιρινούς μήνες, ότι εκεί που συζητάγαμε για πολύ υψηλά ποσοστά πληροτήτων προ πενταετίας, να μην καταγράφονται τόσο υψηλά ποσοστά πληροτήτων και να έχουμε και χαμηλότερες τιμές μίσθωσης για αυτοτελή ακίνητα».

Ακολούθησε το parianostypos.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του parianostypos.gr
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Εκτύπωση
  • E-mail
Tweet

Σχετικά Άρθρα

  • Πάρος: Εντυπωσιακό show με Drones στο νυχτερινό ουρανό της Νάουσας μαγνήτισε τα βλέμματα! (Βίντεο)
  • Πάρος: Και τα γλέντια καλά κρατούν! – Μετά το λιμανάκι της Νάουσας, το Πίσω Λιβάδι πήρε τη… σκυτάλη τη Δευτέρα του Πάσχα (Βίντεο)
  • Πάρος, Πάσχα: Παραδοσιακό νησιώτικο γλέντι στην πλατεία της Νάουσας (Βίντεο)
  • Πάρος – Πάσχα: Δεύτερη Ανάσταση στη Νάουσα με λιτάνευση Ιερών Εικόνων – Οι «μπουρλοτιέρηδες» αναβιώσαν το έθιμο! (Βίντεο)
  • Πάρος, Νάουσα: To καλύτερο και μεγαλύτερο Πασχαλινό ξεφάντωμα στο λιμανάκι ever! (Βίντεο)
  • Πάρος – Πάσχα: Ο Πρόεδρος της ΑΕΚ Μάριος Ηλιόπουλος στο νησί (Βίντεο)
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:
« Απεγκλωβισμός ζώου στο λιμάνι...
Κύμα ψύχους στην καρδιά της άν... »
επιστροφή στην κορυφή

kdepap xristougenna 2020

gerolykoi poster 300x250

kdepap xristougenna 2020

dauwin mobile 1

agnantio new 23

kdepap xristougenna 2020

dauwin mobile2

kdepap xristougenna 2020

epimelitirio3

kdepap xristougenna 2020

regional 23 regional 21 regional 19  

Ημερολόγιο άρθρων

« Απρίλιος 2026 »
Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      

logo2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 

 

Δημοφιλή Νέα

Πάρος – Πάσχα: Ο Πρόεδρος της ΑΕΚ Μάριος Ηλιόπουλος στο νησί (Βίντεο)

Πάρος – Πάσχα: Ο Πρόεδρος της ΑΕΚ Μ...

13 Απριλίου 2026
Πάρος, Νάουσα: To καλύτερο και μεγαλύτερο Πασχαλινό ξεφάντωμα στο λιμανάκι ever! (Βίντεο)

Πάρος, Νάουσα: To καλύτερο και μεγα...

13 Απριλίου 2026
Πάρος: Και τα γλέντια καλά κρατούν! – Μετά το λιμανάκι της Νάουσας, το Πίσω Λιβάδι πήρε τη… σκυτάλη τη Δευτέρα του Πάσχα (Βίντεο)

Πάρος: Και τα γλέντια καλά κρατούν!...

14 Απριλίου 2026

Τελευταία Νέα

Κοινωνικός Τουρισμός: Πότε ανοίγουν οι αιτήσεις – Οι δικαιούχοι

Κοινωνικός Τουρισμός: Πότε ανοίγουν...

19 Απριλίου 2026
Θάνατος 19χρονης Μυρτώς: «Θα εμπλακούν και άλλα πρόσωπα», λέει ο δικηγόρος της οικογένειας -«Οι γιατροί ήταν στη θέση τους»

Θάνατος 19χρονης Μυρτώς: «Θα εμπλακ...

19 Απριλίου 2026
Στην Αθήνα ο Μακρόν στις 24 και 25 Απριλίου: Ανανεώνεται η αμυντική συμφωνία, στο τραπέζι Ορμούζ, οικονομία και συνεργασίες στην ΕΕ

Στην Αθήνα ο Μακρόν στις 24 και 25...

19 Απριλίου 2026

MHT 252147

  mit2

 

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Επωνυμία: Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Τίτλος: Parianostypos.gr
Έδρα: Καμάρες Πάρου
Νομική Μορφή: Ατομική Επιχείρηση
ΑΦΜ: 073773093 – ΔΟΥ: Πάρου
Τηλ: 6945436561
Email:  [email protected] - [email protected]
Ιδιοκτήτης : Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Νόμιμος Εκπρόσωπος: Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Διευθυντής: Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Διευθυντής Σύνταξης: Ανδρέας Μπελεγρής
Διαχειριστής: Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Δικαιούχος Domain Name:  Αναστάσιος Σκαραμαγκάς

Goto Top
  • Διαφήμιση
  • Όροι Χρήσης / Πολιτική Απορρήτου / Δ.Σ
  • Επικοινωνία

 


Copyright © 2009 - 2026  AskNet.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο των σελίδων αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της Asknet και απαγορεύεται η αναδημοσίευσή του.

  • ΑΡΧΙΚΗ
    • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
    • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ - ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ
    • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΡΟΗ
  • ΠΑΡΟΣ - ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
    • ΧΑΡΤΗΣ ΠΛΟΙΩΝ
    • ΧΑΡΤΗΣ ΑΕΡΟΠΛΑΝΩΝ
    • ΚΑΙΡΟΣ - ΠΡΟΓΝΩΣΗ
  • ΚΥΚΛΑΔΕΣ - ΑΙΓΑΙΟ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • LIFESTYLE
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
    • ΜΠΑΣΚΕΤ
    • ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ
    • ΣΤΟΙΧΗΜΑ
  • WEB TV
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ