300x250 eautos 1

  • ΑΡΧΙΚΗ
    • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
    • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
    • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΡΟΗ
  • ΠΑΡΟΣ - ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
    • ΧΑΡΤΗΣ ΠΛΟΙΩΝ
    • ΧΑΡΤΗΣ ΑΕΡΟΠΛΑΝΩΝ
    • ΚΑΙΡΟΣ - ΠΡΟΓΝΩΣΗ
  • ΚΥΚΛΑΔΕΣ - ΑΙΓΑΙΟ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • LIFESTYLE
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
    • ΜΠΑΣΚΕΤ
    • ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ
    • ΣΤΟΙΧΗΜΑ
  • WEB TV
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ

deyap new 252

calypso new 256

Δολοφονία Πολωνού καθηγητή: Προφυλακιστέα και η πρώην σύζυγος

21 Ιουλίου 2025 21:10
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ
  • ΠΟΛΩΝΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ
  • ΣΥΖΥΓΟΣ
Δολοφονία Πολωνού καθηγητή: Προφυλακιστέα και η πρώην σύζυγος

test2

test2

Προφυλακιστέα κρίθηκε πριν από λίγο η 43χρονη πρώην σύζυγος του Πολωνού καθηγητή, η οποία κατηγορείται ως ο εγκέφαλος του σχεδίου δολοφονίας.

Νωρίτερα το δρόμο για τις φυλακές πήραν ο καθ´ομολογίαν φυσικός αυτουργός του εγκλήματος και ακόμα τρεις κατηγορούμενοι που φέρονται ως συνεργοί.

Η 43χρονη πρώην σύζυγος, η οποία κατηγορείται ως ηθικός αυτουργός του εγκλήματος επέμεινε ότι είναι αθώα και πως δεν έδωσε την εντολή για τη δολοφονία. «Είμαι αθώα. Δεν γνώριζα τίποτα για το σχέδιο του συντρόφου μου να δολοφονήσει τον πατέρα των παιδιών μου. Είμαι συντετριμμένη και σοκαρισμένη. Έμαθα ποιος είναι ο δολοφόνος του πρώην συζύγου μου στην αστυνομία. Δεν είχα κίνητρο να ζητήσω τη δολοφονία του, μιας και στήριζε οικονομικά την οικογένεια», φέρεται να υποστήριξε κατά την απολογία της. Οι ισχυρισμοί της δεν έπεισαν τους δικαστικούς λειτουργούς, οι οποίοι διέταξαν την προφυλάκισή της.

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε και ο 35χρονος σύντροφος της 43χρονης, ο οποίος πυροβόλησε και σκότωσε τον Πολωνό καθηγητή. Με κλάματα ενώπιον της ανακρίτριας δήλωσε μετανιωμένος και ανέλαβε πλήρως την ευθύνη για το έγκλημα, επιμένοντας ότι η 43χρονη δεν έχει καμία σχέση με τη δολοφονία του πρώην συζύγου της, αλλά ούτε και οι κατηγορούμενοι ως συνεργοί. «Το έκανα για να λυτρώσω την οικογένειά μου. Ζητάω συγγνώμη, κυρίως από την οικογένειά μου, που την ταλαιπωρώ άδικα. Έχω μετανιώσει για όλα. Η σύντροφος μου δεν είχε ιδέα ενώ τα άλλα παιδιά δεν γνώριζαν ότι θα έκανα αυτή την αποτρόπαια πράξη. Όλα τα έκανα, γιατί εγώ φοβόμουν ότι θα έπαιρνε τα παιδιά στην Αμερική και δεν θα τα επέστρεφε ποτέ. Δεν το είχα προσχεδιάσει, ήθελα απλά να τον εκφοβίσω», ανέφερε σύμφωνα με πληροφορίες στην απολογία του.

Οι κατηγορούμενοι ως συνεργοί επέμειναν ότι δεν ήξεραν τίποτα για σχέδιο δολοφονίας. Ο 30χρονος με καταγωγή από την Βουλγαρία υποστήριξε πως το μόνο που γνώριζε ήταν πως ο 35χρονος ήθελε να εκφοβίσει τον Πολωνό καθηγητή. «Ο 35χρονος μου ζήτησε να του βρω άτομα για να εκφοβίσουν τον πρώην σύζυγό της σύντροφο του, που όπως μου είπε υπάρχει θέμα με τα παιδιά. Του συνέστησα τον 23χρονο. Δεν ήξερα τίποτα για τη δολοφονία. Ο 35χρονος μου άφησε το αυτοκίνητο με το κινητό μέσα και μου ζήτησε να το κάνω βόλτες το μεσημέρι. Επειδή δούλευα, δεν κατάφερα να το κάνω βόλτα το μεσημέρι, αλλά το πήρα το πρωί και το πάρκαρα. Μετά τον φόνο, όταν ήρθε και με βρήκε στο Τολό, μου είπε ότι τον σκότωσε και ότι οι άλλοι τον παράτησαν και έφυγαν. Την επόμενη ημέρα μου είπε να μην πω λέξη. «Επειδή αλλά σας είχα πει και σας έμπλεξα, θα σας δώσω 50.000 ευρώ», μου είπε χαρακτηριστικά», φέρεται να υποστήριξε.

Στην ίδια υπερασπιστική γραμμή ότι δεν γνώριζε για σχέδιο δολοφονίας κινήθηκε και ο 23χρονος κατηγορούμενος από την Αλβανία. «Δεν γνώριζα ότι υπήρχε σχέδιο δολοφονίας. Γνώρισα τον 35χρονο μέσω του 30χρονου και μου ζήτησε να τον βοηθήσω να εκφοβίσει έναν «βιαστή παιδιών», όπως μου είπε. Ήρθαμε με το αυτοκίνητό μου και νοίκιασα την Πόρσε στο όνομα μου. Κατάλαβα ότι θα κάτι κακό θα γίνει όταν άκουσα τον 35χρονο να οπλίζει το περίστροφο στο πίσω κάθισμα. Βγήκε από το αυτοκίνητο και εμείς πανικοβληθήκαμε και φύγαμε αστραπιαία από το σημείο. Δεν είχαμε έκτοτε καμία επαφή μαζί του».

iefimerida.gr

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Εκτύπωση
  • E-mail
Tweet

Σχετικά Άρθρα

  • Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του Πολωνού καθηγητή στην Αγ. Παρασκευή: Αρνείται κάθε ανάμιξη η πρώην σύζυγός του (βίντεο)
  • Οδηγώ και δεν σκέφτομαι: Ξέχασε τη... σύζυγό του στο βενζινάδικο, το κατάλαβε αφού οδήγησε 300 χλμ. (βίντεο)
  • Φρικτή δολοφονία τριών κοριτσιών από τον πατέρα τους: Τις έπνιξε με σακούλα στο κεφάλι, είχε δέσει τα χέρια τους
  • Ρουμανία: 49χρονος δολοφόνησε την 23χρονη έγκυο πρώην σύντροφό του μπροστά στα μάτια της κόρης της (βίντεο)
  • Στον ανακριτή οι τρεις συλληφθέντες για τη δολοφονία του 41χρονου στην Ραφήνα (βίντεο)
  • Δολοφονία στο Χαϊδάρι: Γιος σκότωσε με μαχαίρι τη μητέρα του - Ειδοποίησε ο ίδιος την Αστυνομία (βίντεο)
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:
« Λιμάνι Πειραιά: Πυροβολισμοί σ...
επιστροφή στην κορυφή

kdepap xristougenna 2020

SEAJETS Απογευματινό δρομολόγιο banner 300x250

gerolykoi poster 300x250

kdepap xristougenna 2020

kdepap xristougenna 2020

agnantio new 23

xaniotis gallika

banneraki

kdepap xristougenna 2020

react pasxa 25
sigi ixthios

chora banner 300x250

cavo doro 22

Epimelitirio

crios beach1

kdepap xristougenna 2020

regional 23 regional 21 regional 19  

Ημερολόγιο άρθρων

« Ιούλιος 2025 »
Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

Logo leuko

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Δημοφιλή Νέα

Πάρος: Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου –  Οι λόγοι και ο νέος Πρόεδρος

Πάρος: Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος του Λ...

16 Ιουλίου 2025
Πάρος: Δεν προχωρά το έργο επέκτασης του Αεροδρομίου του νησιού

Πάρος: Δεν προχωρά το έργο επέκταση...

16 Ιουλίου 2025
Εξιχνίαση κλοπής στην Πάρο

Εξιχνίαση κλοπής στην Πάρο

18 Ιουλίου 2025

Τελευταία Νέα

Πέθανε σε ηλικία 54 ετών ο Μάλκομ Τζαμάλ Γουόρνερ

Πέθανε σε ηλικία 54 ετών ο Μάλκομ Τ...

21 Ιουλίου 2025
Οι Ολλανδοί προβάλλουν την αυθεντικότητα της Κιμώλου (βίντεο)

Οι Ολλανδοί προβάλλουν την αυθεντικ...

21 Ιουλίου 2025
Τραυματισμός επιβάτιδας εντός Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου στο λιμάνι της Τήνου

Τραυματισμός επιβάτιδας εντός Ε/Γ-Ο...

21 Ιουλίου 2025

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos

 

 

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Επωνυμία: Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Διακριτικός Τίτλος: Asknet
Τίτλος:  Psts.gr (Parianostypos.gr)
Έδρα: Ναρκίσσων 9, Ν. Ηράκλειο
Νομική Μορφή: Ατομική Επιχείρηση
ΑΦΜ: 073773093 – ΔΟΥ: Ν. Ιωνίας
Τηλ: 6945436561
Email:  [email protected] – [email protected]
Ιδιοκτήτης : Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Νόμιμος Εκπρόσωπος: Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Διευθυντής: Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Διευθυντής Σύνταξης: Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Διαχειριστής: Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Δικαιούχος Domain Name:  Αναστάσιος Σκαραμαγκάς

Goto Top
  • Διαφήμιση
  • Όροι Χρήσης / Πολιτική Απορρήτου
  • Επικοινωνία

 


Copyright © 2009 - 2025  AskNet.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο των σελίδων αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της Asknet και απαγορεύεται η αναδημοσίευσή του.

  • ΑΡΧΙΚΗ
    • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
    • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
    • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΡΟΗ
  • ΠΑΡΟΣ - ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
    • ΧΑΡΤΗΣ ΠΛΟΙΩΝ
    • ΧΑΡΤΗΣ ΑΕΡΟΠΛΑΝΩΝ
    • ΚΑΙΡΟΣ - ΠΡΟΓΝΩΣΗ
  • ΚΥΚΛΑΔΕΣ - ΑΙΓΑΙΟ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • LIFESTYLE
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
    • ΜΠΑΣΚΕΤ
    • ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ
    • ΣΤΟΙΧΗΜΑ
  • WEB TV
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ