Δευτέρα, 01 Μαϊος 2017 - Psts.gr

Επιστήμονες στη Βρετανία -μεταξύ των οποίων δύο Έλληνες- ανέπτυξαν ένα νέο τεστ αίματος (υγρής βιοψίας) που μπορεί να προβλέψει την υποτροπή του καρκίνου των πνευμόνων, έως ένα έτος προτού η ασθένεια είναι δυνατό να ανιχνευθεί με ακτινογραφίες και τομογραφίες ή προκαλέσει τα οποιαδήποτε σωματικά συμπτώματα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με τη δέουσα κατάνυξη και λαμπρότητα, εορτάστηκε η γιορτή της Ζωοδόχου Πηγής στην Ιερά Μονή Λογγοβάρδας στην Πάρο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πραγματοποιήθηκε το πρώτο (από τα 5) διήμερο του Σχολείου Βασικών Γνώσεων & Αυτοπροστασίας της ΕΟΔ Κυκλάδων, το Σάββατο και την Κυριακή 29 & 30 Απριλίου, με εισηγητή-εκπαιδευτή τον Ιδρυτή και Διευθυντή Εκπαίδευσης της ΕΟΔ, κο Ζαφείρη Τρόμπακα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Δεν είναι Αργία είναι Απεργία!» ήταν το σύνθημα της Πρωτομαγιάς, τότε που πολλά από τα εργασιακά δικαιώματα ήταν δεδομένα και αυτονόητα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Ομοσπονδία Τουριστικών Καταλυμάτων «ΚΥΚΛΑΔΕΣ» ενημερώνει τους επιχειρηματίες ενοικιαζομένων δωματίων – διαμερισμάτων, τουριστικών κατοικιών και επαύλεων των Κυκλάδων, ότι από 8 Μαΐου, μπορούν να προμηθευτούν από τους τοπικούς Συλλόγους Τουριστικών Καταλυμάτων, το Αυτοκόλλητο Σήμα του 2017, τη Καρτέλα / Τιμοκατάλογο 2017 και κάθε άλλο απαιτούμενο και χρήσιμο έντυπο για το κατάλυμά τους.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας συνελήφθη 30χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας για πορνογραφία ανηλίκων μέσω διαδικτύου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με συγκριτικό της πλεονέκτημα τη μοναδικότητα καθενός από τα νησιά της, ως ξεχωριστού ταξιδιωτικού προορισμού, ιδανικού για τουρισμό εμπειρίας, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου συμμετέχει με περισσότερα από 20 νησιά των Κυκλάδων και των Δωδεκανήσων στην νέα τουριστική έκθεση, εσωτερικού τουρισμού την Greek Travel Show (Ελληνικές Διακοπές), που θα διοργανωθεί για πρώτη φορά φέτος από τις 19 έως τις 21 Μαΐου του 2017, στο Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών «Helexpo Maroussi», από τη ΔΕΘ-Helexpo.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε εξέλιξη είναι η συνάντηση των υπουργών της κυβέρνησης με τους επικεφαλής των κλιμακίων των θεσμών, καθώς οι πιστωτές επέστρεψαν καθαρογραμμένα τα κείμενα της συμφωνίας, το MOU (η ευρωπαϊκή πλευρά) και το MEFP (το ΔΝΤ).

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ένα ζευγάρι στη Γερμανία, μετά τον χαμό της κόρης του, μπήκε σε δικαστική διαμάχη με την πασίγνωστη πλατφόρμα social media, Facebook, καθώς δεν τους επιτρέπεται η πρόσβαση στον λογαριασμό που διατηρούσε το κορίτσι.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Στο ένα εκατομμύριο εννιακόσιες χιλιάδες ψηφοφόρους διαμορφώνεται η προσέλευση του ανοικτού συνεδρίου των Δημοκρατικών για την εκλογή νέου γραμματέα, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos