Επιστρέφει στην ηγεσία των Δημοκρατικών ο Ματέο Ρέντσι

01 Μαϊος 2017 18:59

Στο ένα εκατομμύριο εννιακόσιες χιλιάδες ψηφοφόρους διαμορφώνεται η προσέλευση του ανοικτού συνεδρίου των Δημοκρατικών για την εκλογή νέου γραμματέα, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία.

Την εκτίμηση αυτή έκανε ο Ματέο Ρικέτι, ένας από τους στενούς συνεργάτες του Ματέο Ρέντσι, μιλώντας στους δημοσιογράφους. Παράλληλα, σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, ο Ρέντσι αναμένεται να συγκεντρώσει γύρω στο 70% των ψήφων και να εκλεγεί γραμματέας. Πρόκειται όμως για πληροφορίες και ενδείξεις, οι οποίες θα πρέπει να επιβεβαιωθούν από την επίσημη καταμέτρηση.
Σε ανάρτησή του στο Facebook πριν από λίγο, ο Ιταλός πρώην πρωθυπουργός υπογραμμίζει ότι «μετά την ήττα στο δημοψήφισμα του περασμένου Δεκεμβρίου πέρασε κάποιες δύσκολες στιγμές». Προσθέτει ότι πολλοί άνθρωποι τον στήριξαν και τον έκαναν να μην αισθανθεί μόνος και σημειώνει ότι «μάλλον του αξίζει και ένα άλλο μέλλον», με αναφορά σε στίχους του τραγουδοποιού Λουτσιάνο Λιγκαμπούε.

www.ethnos.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos