Δευτέρα, 29 Ιανουαρίου 2018 - Psts.gr

Η ιερή δύναμη της Αγιότητας του Μοναχού Αρσενίου που ασκήτεψε στην Πάρο πριν από δύο περίπου αιώνες και διακόνησε πρόθυμα ασθενείς με αγάπη και θαυματουργή πίστη, λέγεται, ότι πριν από λίγες ημέρες παρουσιάστηκε ενώπιον Έλληνα γιατρού στο Βέλγιο λέγοντάς του ότι ένα κλινικά νεκρό βρέφος πέντε μηνών θα ζήσει τελικά καθοδηγώντας τον για το πώς θα το επαναφέρει στη ζωή.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το συμπέρασμα από την εντυπωσιακή παρουσία της Περιφέρειας στην 5η Έκθεση Τροφίμων και Ποτών ΕΞΠΟΤΡΟΦ

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στη συνάντηση διασύνδεσης (φόρουμ) μεταξύ των Περιφερειών της Ρωσίας και της Ελλάδας με θέμα «Τόσο διαφορετική Ελλάδα», που πραγματοποιήθηκε στις 24 και 25 Ιανουαρίου 2018 στη Μόσχα, συμμετείχε η αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, Αθλητισμού και Πολιτισμού, κα Μαριέτα Παπαβασιλείου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Μάρπησσας σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 88 του Ν.3852/2010 που θα γίνει στις 5 Φεβρουαρίου 2018 ημέρα Δευτέρα και ώρα 19.30 μ.μ. στο κατάστημα της Δημοτικής Κοινότητας, για την συζήτηση των παρακάτω θεμάτων ημερήσιας διάταξης :

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μια κουζίνα δεν είναι ποτέ αρκετά μεγάλη για να χωρέσει όλα τα τρόφιμα, τις λευκές συσκευές και τα αγαπημένα μας gadgets.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δύο νέα μηχανήματα επεξεργασίας και διάθεσης πόσιμου νερού τοποθετήθηκαν στην Πάρο πρόσφατα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 28-01-2018 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στη Θήρα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, 36χρονος υπήκοος Γεωργίας ο οποίος οδηγούσε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο υπό την επήρεια μέθης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δεύτέρα (29/01) σήμερα και οι ρυθμοί στο κουπόνι του πάμε στοίχημα πέφτουν αρκετά, μιας και το πρόγραμμα περιλαμβάνει πολύ λιγότερα παιχνίδια σε σχέση με τις προηγούμενες μέρες.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στην εξειδικευμένη έκθεση “boot Düsseldorf 2018” αναδείχθηκαν οι μοναδικές επιλογές που προσφέρουν οι Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα στον τομέα των καταδύσεων και των θαλάσσιων σπορ

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ασφαλής και αποτελεσματική είναι η διόρθωση των διαθλαστικών ανωμαλιών (μυωπίας, υπερμετρωπίας, αστιγματισμού) με τη χρήση του FEMTOSECONDLASERκαι της τεχνικής SMILE!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos