Πέμπτη, 08 Μαρτίου 2018 - Psts.gr

Συγχαίρουμε θερμά το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣ Κυκλάδων, τον προπονητή κ. Γεώργιο Μοστράτο και τους αθλητές των σωματείων για την μεγάλη επιτυχία πρόκρισης της ομάδας Νέων της ΕΠΣΚ στις 4 καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος προεπιλογής Εθνικών Ομάδων ποδοσφαίρου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τη σκυτάλη από τα παιχνίδια του Champions League, παίρνουν σήμερα αυτά του Europa League, κρατώντας ζωντανό το στοιχηματικό μας ενδιαφέρον. Τρία ματς θα μας απασχολήσουν από την διοργάνωση αυτή, ενώ μια πρόταση προκύπτει από την Euroleague!

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Η 8η Μαρτίου, Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, είναι περισσότερο μια μέρα σκέψης για τις τεράστιες ευθύνες που έχουμε ως πατρίδα και ως πολιτεία απέναντι στην γυναίκα και την οικογένεια.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σήμερα 8 Μαρτίου δεν είναι μια συνηθισμένη, μια απλή ημέρα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου ενέκρινε την διαδικασία ανάθεσης

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Τρίτης 6 Μαρτίου 2018 οι Πτυχιακές Εξετάσεις της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Παροναξίας «Ο Άγιος Νικόδημος ο Αγιορείτης και Ιάκωβος ο Ναυπλιώτης» στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Αγίου Νικοδήμου πόλεως Νάξου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου, ο Βουλευτής Κυκλάδων κ. Ιωάννης Βρούτσης, κατέθεσε σήμερα στη Βουλή αναφορά για θέμα που αφορά τη νήσο Ανάφη του Νομού Κυκλάδων.
Ειδικότερα:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την 07-03-2018 το μεσημέρι συνελήφθη στην Άνδρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Υδρούσας, 50χρονος ημεδαπός ο οποίος εκτελούσε παράνομες εργασίες διάνοιξης δρόμου σε δασική περιοχή. Κατασχέθηκε ένα μηχάνημα έργων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι Αμπελοοινικές παραδόσεις και ο ιδιαίτερος τρόπος καλλιέργειας των αμπελώνων της Θήρας – Θηρασίας εντάχθηκαν πρόσφατα στο Εθνικό Ευρετήριο και αποτελούν έτσι μέρος της καταγεγραμμένης Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς της Ελλάδας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε τροχιά υλοποίησης αναμένεται να εισέλθει, μέσα στο 2ο εξάμηνο του 2018, το πολύπαθο έργο ηλεκτρονικής διακυβέρνησης ΣΥΖΕΥΞΙΣ ΙΙ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos