Κυριακή, 27 Οκτωβρίου 2019 - Psts.gr

Τι και εάν σε λίγες ημέρες εκπνέει ο Οκτώβριος. Το εντυπωσιακό μπλε χρώματος κρουαζιερόπλοιο «Le Bougainville» κατέπλευσε το πρωί της Κυριακής 27 Οκτωβρίου στον κόλπο της Παροικίας .

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Μυρτώ το βράδυ της Κυριακής (27/10), βρέθηκε στο φαληρικό γήπεδο για το μεγάλο ντέρμπι Ολυμπιακός – ΑΕΚ, το οποίο θέλησε να παρακολουθήσει από κοντά. Και αυτή η κίνηση, να βρεθεί εκεί χωρίς να δημιουργηθεί προφανώς το παραμικρό πρόβλημα, είναι ένα από τα βήματα προς τα εμπρός που πρέπει να κάνει το ελληνικό ποδόσφαιρο…

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Oι 5 τυχεροί αριθμοί που κληρώθηκαν ήταν οι 18, 23, 36, 27, 44 και αριθμός Τζόκερ το 9. Οι νικητές θα μοιραστούν πάνω από 800.000 ευρώ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οκτώ μετανάστες, μεταξύ αυτών τέσσερα παιδιά, βρέθηκαν σήμερα το πρωί, έχοντας υποστεί ελαφρά υποθερμία, σε ένα φορτηγό ψυγείο στη Γαλλία στο λιμάνι του Καλαί.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επιδεινώνεται ο καιρός από την Τετάρτη, μετά από ένα μεγάλο διάστημα παρατεταμένης καλοκαιρίας, το οποίο λαμβάνει τέλος, καθώς αναμένονται διαδοχικά βαρομετρικά χαμηλά, ικανά να δώσουν αρκετές βροχές, ενώ θα πέσει και η θερμοκρασία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αναδείχτηκαν οι νικητές του Διαγωνισμού που κερδίζουν 2 διπλές προσκλήσεις για τη τη θεατρική παράσταση "Αίας."

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Για τα στελέχη του Πολεμικού Ναυτικού ήταν ένα ακόμη βράδυ δουλειάς. Ομως οι εικόνες από τη νυχτερινή αερομεταφορά ασθενούς εντυπωσιάζουν τους… μη μυημένους.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κυριακή, 27 Οκτωβρίου 2019 14:27

Σκύλοι που "παρέλασαν" στη Θεσσαλονίκη

Την παράσταση έκλεψαν σκύλοι που παρέλασαν, σήμερα, στη Θεσσαλονίκη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο 14χρονος που τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο στη Νέα Πεντέλη το βράδυ του Σαββάτου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το πρόγραμμα της Κυριακής (27/10) περιλαμβάνει πολύ ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις για την 8η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ, με το ντέρμπι στο "Καραϊσκάκης" φυσικά να τραβάει τα φώτα της δημοσιότητας.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos