Οκτώ μετανάστες στη Γαλλία, εντοπίστηκαν ζωντανοί σε φορτηγό ψυγείο -Με υποθερμία, στους 7 βαθμούς

27 Οκτωβρίου 2019 19:29

Οκτώ μετανάστες, μεταξύ αυτών τέσσερα παιδιά, βρέθηκαν σήμερα το πρωί, έχοντας υποστεί ελαφρά υποθερμία, σε ένα φορτηγό ψυγείο στη Γαλλία στο λιμάνι του Καλαί.

 

Οι δύο Ρουμάνοι οδηγοί του οχήματος τέθηκαν υπό κράτηση, όπως μετέδωσε το Γαλλικό Πρακτορείο επικαλούμενο μια δικαστική πηγή.

Αφγανοί οι μετανάστες που εντοπίστηκαν στο φορτηγό στη Γαλλία
Μετά τη φρίκη με τους 39 νεκρούς μετανάστες μέσα σε φορτηγό στο Εσσεξ, η πυροσβεστική υπηρεσία της Γαλλίας γνωστοποίησε ότι παρέλαβε τους μετανάστες «με ελαφρά υποθερμία» λίγο μετά τις 05.00 το πρωί τοπική ώρα και τους μετέφερε στο νοσοκομείο του

Οι μετανάστες, που υποστήριξαν ότι είναι Αφγανοί, εντοπίστηκαν κατά τη διάρκεια ενός ελέγχου στο φορτηγό, στο λιμάνι, πριν από την επιβίβαση του οχήματος σε ένα φέριμποτ με προορισμό τη Βρετανία, σύμφωνα με τις εισαγγελικές αρχές, που επιβεβαίωσαν μια πληροφορία της εφημερίδας La Voix du Nord.
Μέσα στο κοντέινερ η θερμοκρασία ήταν στους περίπου 7 βαθμούς Κελσίου.
Οι δύο οδηγοί του φορτηγού, ρουμανικής υπηκοότητας, κρατούνται. Προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστά ο αριθμός κυκλοφορίας του φορτηγού και η διαδρομή που ακολουθούσε.

iefimerida.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos