Σάββατο, 17 Αυγούστου 2019 - Psts.gr

λλο ένα τζακ ποτ σημειώθηκε στην τελευταία κλήρωση του Τζόκερ το βράδυ της Τετάρτης 14 Αυγούστου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μετά την Ιταλία, η Εθνική Ελλάδας επικράτησε και της Τουρκίας στο ΟΑΚΑ με 84-70 δείχνοντας για ένα ακόμη παιχνίδι ότι είναι σε καλό δρόμο

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Τη δυνατότητα να επισκεφτεί 28 φάρους ανά την Ελλάδα θα έχει το κοινό αύριο, Κυριακή 18 Αυγούστου, Παγκόσμια Ημέρα Φάρων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αγαπημένη τηγανητή γεύση της παιδικής ηλικίας, της εκδρομής, των μαμαδίστικων αναμνήσεων, της παρέας και των οικογενειακών τραπεζιών, είναι φυσικά τα κεφτεδάκια!

Κατηγορία ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Τη φοροδιαφυγή που συντελείται στον τομέα της ενοικίασης πολυτελών κατοικιών στα νησιά και στα παραθαλάσσια θέρετρα της χώρας έφερε στο φως μια νέα ειδική επιχείρηση των ελεγκτών της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ), με την κωδική ονομασία «Villa Juanita Dolores»

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όσα χρόνια κι αν περάσουν, όσες φορές κι αν επαναληφθεί η βραδινή γιορτή της Παροικίας τη νύχτα του Δεκαπενταύγουστου, παραμένει το ίδιο εντυπωσιακή και όμορφη για ντόπιους και επισκέπτες!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ποιος είπε ότι οι πιρουέτες αποτελούν αποκλειστικά χορευτικές φιγούρες που γίνονται στον αέρα από επιδέξιες μπαλαρίνες; Γίνονται και εν πλω, και μάλιστα η σπανιότητά τους τις καθιστά ένα άκρως γοητευτικό θέαμα!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε κλίμα βαθιάς κατάνυξης και ευλάβειας γιορτάστηκε στην Πάρο η εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου. Επίκεντρο των λατρευτικών εκδηλώσεων ήταν ο Ιερός Ναός της Παναγίας Εκατονταπυλιανής, ένα από τα σπουδαιότερα ορθόδοξα προσκυνήματα της Θεοτόκου παγκοσμίως.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την Πάρο επισκέφθηκε ο Υπουργός Εργασίας κ. Γιάννης Βρούτσης την Πέμπτη 15 Αυγούστου προκειμένου να παραστεί στις λαμπρές εκδηλώσεις του νησιού για τον εορτασμό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οι Κυκλάδες έχουν φέτος την τιμητική τους για τον πρώην πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου, ο οποίος μετά τη στάση του στη Νάξο τις τελευταίες ημέρες συνεχίζει τις καλοκαιρινές του διακοπές στην Πάρο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos