Τρίτη, 27 Αυγούστου 2019 - Psts.gr

Στα 51,28 ευρώ και στα 1.182,39 ευρώ διαμορφώθηκαν το μέσο ημερομίσθιο και ο μέσος μισθός, αντίστοιχα, σε ασφαλισμένους με πλήρη απασχόληση στο σύνολο των κοινών επιχειρήσεων, όπως προέκυψε από την επεξεργασία των «Αναλυτικών Περιοδικών Δηλώσεων» που υποβλήθηκαν για τον Φεβρουάριο του 2019 και από τις εγγραφές, οι οποίες έχουν ελεγχθεί κατά το χρόνο επεξεργασίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βρίσκεται στην «καρδιά» της Αθήνας, στο κέντρο της πρωτεύουσας, και αθόρυβα έχει δημιουργήσει ένα μικρό θαύμα. Παρά τη συνεχιζόμενη κρίση στην αγορά εργασίας και παρότι οι επισκέπτες του είναι άνθρωποι σε εξαιρετικά άσχημη οικονομική και κοινωνική κατάσταση, έχει καταφέρει μέσα σε μικρό διάστημα να βρει δουλειά σε 300 ανθρώπους!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με τις ανακοινώσεων των Βάσεων 2019 κλείνει το κυρίως «κεφάλαιο» των φετινών Πανελλαδικών εξετάσεων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή Φοίνικα Σύρου, 81χρονη ημεδαπή.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σήμερα τελειώνει η αγωνία χιλιάδων υποψηφίων και των οικογενειών τους, με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των πανελλαδικών εξετάσεων.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μετά από έντεκα χρόνια σχέσης και αφού έχουν αποκτήσει και έναν γιο, η Μαρία Φραγκάκη και ο Νίκος Μάρκογλου παντρεύτηκαν στις 19 Αυγούστου, στην Πάρο!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αποφασισμένη να θεσπίσει ελάχιστη βάση εισαγωγής στα πανεπιστήμια δηλώνει η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως, καθώς όπως προκύπτει από τα στοιχεία του υπουργείου Παιδείας, μαθητής εισήχθη στο πανεπιστήμιο με βαθμό μόλις 4,7.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η εθνική Ελλάδας αντιμετωπίζει τη Βενεζουέλα στον τελικό του τουρνουά “Άτλας”, στο τελευταίο της τεστ, πριν την έναρξη του Μουντομπάσκετ της Κίνας.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Το πιο παγωμένο μέρος στην Ελλάδα αυτή την στιγμή βρίσκεται στην Μύκονο! Απόδειξη οι εικόνες που θα δείτε...

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κοινό έδαφος για την επιβολή ενός ενιαίου φόρου επί των κερδών που παράγει η ψηφιακή οικονομία, από το 2020, αναζητά η παγκόσμια κοινότητα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos