Παρασκευή, 30 Αυγούστου 2019 - Psts.gr

Μα συνδυάζονται διακοπές και συλλογή απορριμμάτων; Ορισμένοι τουλάχιστον τουρίστες του Βερολίνου δεν βρίσκουν την ιδέα και τόσο άσχημη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (30/8) η φορολοταρία για τις συναλλαγές που έγιναν τον Ιούλιο με κάρτες και άλλες μορφές ηλεκτρονικών μέσων πληρωμής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 30 Αυγούστου 2019 22:30

Πώς θα μάθεις ποιος σε μπλόκαρε στο Instagram

Ta social media, το Instagram εν προκειμένω, έχουν τα καλά τους και τα κακά τους. Ανάμεσα στα κακά τους μια... αγωνία που δημιουργούν στους χρήστες σχετικά με τους φίλους ή ακολούθους.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Αρωμα 2015 στο προσφυγικό, το τελευταίο διάστημα, με δεκάδες βάρκες γεμάτες πρόσφυγες και μετανάστες να φθάνουν καθημερινά στα ελληνικά νησιά.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι παλαιότεροι παριανοί σίγουρα θα θυμούνται ότι τα παριανά σπιτικά ευωδίαζαν στις αρχές του φθινοπώρου από το πιο γλυκό «δώρο» της εποχής του τρύγου στο νησί!

Κατηγορία ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
Παρασκευή, 30 Αυγούστου 2019 20:17

Διακομιδή 26χρονης από την Μύκονο στη Σύρο

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διακομίστηκε, πρωινές ώρες σήμερα, από το λιμένα Μυκόνου στο λιμένα Σύρου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ ''ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΙV'' Ν.N. 64, 26χρονη, η οποία έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο αξιωματικός του Λιμενικού Σώματος έφυγε από τη ζωή από περίπου 11 μήνες, αφού η τόσο... μεγάλη καρδιά του τον πρόδωσε

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο National Aquatics Center - γνωστό ως Water Cube – γίνεται σήμερα στο Πεκίνο η Τελετή Έναρξη ς του Παγκοσμίου Κυπέλλου Μπάσκετ που διεξάγεται φέτος στην Κίνα, από τις 31 Αυγούστου έως τις 15 Σεπτεμβρίου 2019.

 

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Νέα Σχολή Διαιτησίας διοργανώνει ο Σύνδεσμος Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κυκλάδων για την ανάδειξη νέων διαιτητών.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Λένε πως η καθαριότητα είναι η μισή αρχοντιά. Πόσο μάλλον όταν η αρετή αυτή αφορά στο δημόσιο χώρο και στην εικόνα του στα μάτια των εκατοντάδων χιλιάδων επισκεπτών του.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos