Δευτέρα, 05 Αυγούστου 2019 - Psts.gr

Σύμφωνα με ενημέρωση της ιστοσελίδας www.idika.gr/kot/ αναφορικά με τη δήλωση φορολογίας εισοδήματος 2019

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνεχίζεται η τουρκική προκλητικότητα, αφού οι γείτονες μας προχώρησαν σε 53 παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου τη Δευτέρα, σε Βορειοανατολικό, Κεντρικό και Νοτιοανατολικό Αιγαίο, ενώ σημειώθηκαν και δύο εικονικές αερομαχίες μεταξύ ελληνικών και τουρκικών μαχητικών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το παρκούρ με φόντο το διάσημο σε όλο τον κόσμο ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης, σε ένα εντυπωσιακό βίντεο που κυκλοφόρησε πρόσφατα στο Instagram.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το κοινό της Πάρου είχε συγκεντρωθεί από νωρίς στο Πάρκο Πάρου δημιουργώντας το αδιαχώρητο το βράδυ της Κυριακής 4 Αυγούστου. Αιτία; Η συναυλία του μυθικού Νιόνιου του ελληνικού πενταγράμμου, του τραγουδοποιού που από τις αρχές της δεκαετίας του ΄60 έχει γράψει και έχει ερμηνεύσει με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο, τραγούδια που όλοι αγαπήσαμε και φέρουν την προσωπική του σφραγίδα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σκηνές πανικού εκτυλίχθηκαν αργά το απόγευμα στο κέντρο του Ζωγράφου, όταν λεωφορείο του ΟΑΣΑ διέγραψε "τρελή" πορεία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 05 Αυγούστου 2019 19:47

ΟΑΕΔ: Επίδομα σε άνεργους πτυχιούχους

Προώθηση στην απασχόληση ανέργων του ΟΑΕΔ ηλικίας 25-45 ετών πτυχιούχων θετικής, τεχνολογικής και οικονομικής κατεύθυνσης, μέσω κατάρτισης, στον κλάδο της Τεχνολογίας, Πληροφορικής και Επικοινωνίας (ΤΠΕ) Επιδοτούμενο πρόγραμμα κατάρτισης διάρκειας 600 ωρών (400 ώρες θεωρητική κατάρτιση και 200 ώρες πρακτική άσκηση για την απόκτηση εργασιακής εμπειρίας), με εκπαιδευτικό επίδομα 2.800 ευρώ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την εκτίμηση ότι εντός του προσεχούς φθινοπώρου δεκάδες χιλιάδες ελληνικά ακίνητα, που αυτή τη στιγμή προσφέρονται για βραχυχρόνιες μισθώσεις -μέσω του Airbnb και της Booking- θα επιστρέψουν στα κανονικά, μακροπρόθεσμα ενοίκια εκφράζει στο iefimerida ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Ακινήτων (ΠΟΜΙΔΑ) Στράτος Παραδιάς.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εφυγε σήμερα από τη ζωή η υψίφωνος Βαρβάρα Γκαβάκου-Ψαροπούλου, μία από τις σημαντικότερες καλλιτέχνιδες της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, η οποία διέπρεψε σε κορυφαίους πρωταγωνιστικούς ρόλους στις δεκαετίες του ΄70 και του ΄80.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο πονοκέφαλος το πρωί είναι κάτι αρκετά σύνηθες για αρκετούς ανθρώπους. Πρώτα απ’ όλα, αν για μια σειρά ημερών δεν κοιμάστε επαρκώς, τότε είναι πολύ πιθανό κάποια μέρα να ξυπνήσετε με πονοκέφαλο ο οποίος θα διαρκεί για αρκετές ώρες στην ημέρα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αρκετά αυξημένη σε σχέση με τα περσινά επίπεδα εμφανίζεται μέχρι στιγμής η κίνηση στο αεροδρόμιο της Πάρου. Σύμφωνα με τα επίσημα καταγεγραμμένα στατιστικά στοιχεία του Αεροδρομίου, κατά το τρίμηνο Μάιος – Ιούλιος 2019, 41.571 επισκέπτες αφίχθησαν στο νησί αεροπορικώς, αριθμός μεγαλύτερος από τα περσινά επίπεδα αφίξεων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos